Tunika til damer og piger fra BON’ A PARTE

Tunika – Sammensæt den med hele din garderobe

En tunika er en nemt og lækkert stykke beklædning. Den er en blanding mellem en kjole og en top, og så kan du  sammensætte den med hele din garderobe. Hos BON’A PARTE kan du finde smart modetøj på internettet til kvinder, børn, piger og mænd. Vi har et stort udvalg af tunikaer i forskelligt snit og pasform. Hos os kan du også finde tunikaer i stores størrelser.

Se alle tunikaer fra BON’ A PARTE 

Klassisk og feminin

Fuldend dit hverdagslook og gør din stil smart, feminin og klassiskNår du køber modetøj hos BON´A PARTE, køber du tøj med muligheder. Skab din egen stil. Vores basic modeller kan fx, i kraft af den klassiske og tidløse stil, kombineres og genbruges på tværs af sæsoner med vores aktuelle modetøj.

Du kan også lade dig inspirere af vores designernes mange kombinationsforslag, som vi viser dig online. Vi giver dig automatiske kombinationsforslag, når du køber modetøj i vores webshop. Fuldend dit hverdagslook og gør din stil smart, feminint og klassisk.

Vær sikker på at størrelsen passer, hver gang du shopper

Kvalitet betyder noget for os og så skal det være til en god pris. Du finder en størrelsesguide, som viser længde mål for alle størrelser af et stykke tøj. Guiden kan også anbefale dig en størrelse ud fra dine kropsmål. I vores størrelsesguide kan du derfor finde videoer, som fortæller os, hvordan du skal måle undertøj. Vi har f.eks. en beskrivende BH-guide på vores webside.

Se vores BH-guide video her

Nye Kollektioner – Året rundt

Forår og efterår udkommer BON’A PARTE med nye tøj kollektioner. Tøjet er overvejende casual, men fås også i den klassisk moderne, sporty og trendy stil. I kollektionerne finder du alt til tøj garderoben, skjorter, T-shirts, habitjakker, jeans, nederdele, jakker, sko, støvler, lækre accessories osv.

Børnetøj til piger og drenge i børnehøjde

 Find alt det børnetøj, dit barn har brug for – i børnehaven, skolen, fritiden eller på ferien. Børnetøj med god pasform, som er rart og behageligt at bevæge sig rundt i – og så er det er praktisk!Her kan du bl.a. finde Bukser, jakker, sweat shirts, t-shirts, kjoler, jeans, leggins, undertøj, bluser og meget andet.

Find sporty og sejt børnetøj til både piger og drenge. Fx er vores skørter af tyl, benvarmere og lange knæstrømper til piger top modeaktuelle. Og til drengene er det vores smarte fløjlshabitjakker, som er hotte. Du kan også finde hårsmykker, strømper, seje nittebælter og nøglekæder samt fikse tørklæder, kasketter og huer.

Køb dit børnetøj hurtigt og nemt online i BON´A PARTE webshop. Hurtig levering af dine varer og 14 dages fuld returret på alle varer.