Toyota indgår sponsoraftale med Post Danmark Rundt

Toyota Danmark A/S har indgået en 3-årig aftale med Danmarks Cykle Union om sponsorat af cykelløbet Post Danmark Rundt.

Aftalen indebærer, at Toyota vil være officiel billeverandør til Post Danmark Rundt i årene 2009-2011. Derudover vil Toyota være sponsor for løbets ungdomskonkurrence, og den førende ungdomsrytter vil løbet igennem være iført Toyotas ungdomstrøje.

”Hos Toyota er vi glade for at kunne bakke op om et internationalt cykelløb i Danmark. Selv om vi lever af at sælge biler, er vi tilhængere af cykling som transportform. Det er sundt for helbredet og godt for miljøet, og det stemmer helt overens med Toyotas værdier om at fremme miljørigtig transport”, siger Bjarne Grum-Jensen, Salg- og marketingdirektør hos Toyota Danmark.

Post Danmark Rundt er Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed, som i år køres fra 29. juli til 2. august. Starten går i Hirtshals, og herefter bringer en rute på i alt 830 km rytterne frem til det endelige opløb på Frederiksberg Allé i København.

Toyota Danmark A/S
Toyota har været i Danmark siden 1963 og har haft stor succes i mange år. Dette afspejles ved, at Toyota er et af de mærker, der kører flest biler af på vejene i Danmark – nemlig 275.000. Vejen til denne succes skyldes primært tre forhold – dygtige forhandlere og medarbejdere – og gode biler.

Mest beundrede bilmærke i 2009
Toyota har netop tilbage-erobret førstepladsen som mærket med de mest tilfredse bilejere i Danmark i FDM’s AutoIndex undersøgelse. Den fornemme 1. plads kommer efter sidste års ellers flotte andenplads. I året der er gået er der arbejdet med forbedringer i alle led, og det har ført til denne fremgang i placeringen.
Når det handler om Toyota-ejernes tilfredshed med bilkøbet hos forhandleren eller oplevelsen med servicen på værkstedet, er resultatet endnu mere skudsikkert. Her er Toyotas forspring til de øvrige bilmærker særlig stor, og sådan har det faktisk været i alle årene, hvor AutoIndex-undersøgelsen er blevet gennemført.
Toyota-forhandlerne og Toyota Danmark A/S tilbyder i dag bl.a. salg af nye biler, brugte biler, leasing både privatleasing og erhvervsleasing. Du kan allerede i dag gå ind på Toyota.dk og planlægge dit køb af ny bil.

For mere information, kontakt:
Informationschef René Mouritsen
Tlf. 44 85 04 39
Mobil 40 72 42 02
E-mail: [email protected]