Oplev Danmarks sjoveste revy – cirkusrevyen

Cikusrevyen

Er du en af de utallige danskere, der gerne vil på Bakken og opleve Cirkusrevyen, så har du faktisk i år mulighed for at opleve Danmarks sjoveste revy. På Bakken har du mulighed for at opleve Cirkusrevyen 2016 – og der er utvivlsomt stor efterspørgsel på billetterne. Sidste år var der intet mindre end 180.000 mennesker, som var inde for at se og opleve cirkusrevyen, og hvis du gerne vil have biletter til årets show, så kan det på det stærkeste anbefales, at du sørger for at bestille din billet i god tid, således du er sikret en plads.

Dem kan du se og opleve på cirkusrevyen i 2016

I år er der et væld af velkendte navne, som du har mulighed for at opleve. Blandt andet er der mulighed for, at du kan opleve navne som:

?

Ulf Pilgaard

Lisbeth Dahl

Henrik Lykkegaard

Niels Ellegaard

Lise Baastrup

?

Disse skuespillere er endnu gang klar til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse for dig at komme ind og opleve Cirkusrevyen anno 2016.

Tag på bustur til cirkusrevyen

Selvom det forholder sig sådan, at selve revyen finder sted i København, er det sådan, at der er mulighed for at komme til København med bus, hvis du er en af dem, som er bosiddende i Jylland eller på Fyn. Der er nemlig mulighed for, at du kan rejse med et rejseselskab, der arrangerer ture til København for dig og andre, som gerne vil til København for at se og opleve alle de mange sjove og underholdende skuespillere, som er en del af revyen i 2016.

Bestil rejse til en favorabel pris online

Er du interesseret i at bestille en rejse, så du kan komme til at opleve cirkusrevyen i år 2016, så kan det lade sig gøre for dig at bestille din billet online. På internettet vil du let og hurtigt kunne bestille din billet til det sjove og særdeles underholdende sjov, hvor du vil kunne se og opleve alle de kendte skuespillere.

Der er mulighed for at rejse med et busselskab til København, hvor selve revyen finder sted. Det foregår på den måde, at en bus kører fra Jylland, hvor man kører i en samlet flok mod København og på vejen samles der flere deltagende op – blandt andet fra Fyn.

Kunne du godt tænke dig at komme til at opleve Danmarks sjoveste revy, kan du med fordel bestille din rejse allerede i dag let og enkelt via nettet.

Find din tur til cirkusrevyen her