Rejs med stil til sommerens musikfestivaler

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Hvert år løber en masse festivaler af stablen rundt om i landet fra Nibe festivalen i NordJylland til Roskilde festivalen på sjælland. Det er festivaler for haver en smag hvad enten man kan lide folkemusik, electronica eller rock. Højtid for festivaler begynder i maj og strækker sig hen over sommeren til efteråret i oktober. De største festivaler i Danmark er Roskilde Festivalen, Skanderborg festivalen, som nu hedder Danmarks smukkeste Festival. Priserne varierer kraftigt fra helt gratis up til 2500 kr for en tre-dags-festival. Ofte er det inklusiv camping og tilgang til bad og faciliteter.

Bekvem transport

En smart og billig måde at tage til og fra en festival på er at gå sammen om at leje bil. Mange rejser med bus eller tog som ofte hurtigt bliver udsolgt, hvis ikke kan bestiller i rigtig god tid. Samtidig kan nogle af festivalområderne ligge et stykke fra både bus og tog stationer, hvilket gør det besværligt at skulle frem og tilbage.

Hvis man lejer bil kan man køre i sin eget tempo og pakke alt det man har lyst til. Lejebiler er altid den seneste års model, man kan vælge GPS og AC’er standard i bilerne, hvilket gør rejsen mere behagelig. Det er meget nemmere end at sidde klemt i en varm bus imellem en masse andre med lige så meget oppakning!

Nyd sommer og musik

Når man rejser på denne måde kan bilen jo også være et godt og sikkert sted at opbevare sine ting imens man er til koncert. I de fleste byer omkring de store festivaler kan du også sagtens finde mulighed for at lejebil og køre til festival området. De er jo både billeje i Århus og billeje omkring Roskilde som for eksempel er der hvor nogle af de store festivaler ligger.

For en god pris kan du med fordel også bestille i god tid, men det er også muligt at gøre med kort varsel. Der er udlejningsbiler fra ca. 400 kr. om dagen. Slår man sig sammen om den pris som 4 personer bliver det hurtigt billigere end at skulle rejse med tog eller bus. Det eneste du behøver for at kunne bestille en udlejningsbil er naturligvis et gyldigt kørekort. Så har du mulighed for at opleve festivaler og musik i det danske sommerlandskab.