Chalets/Skiboliger i Frankrig

Frankrig er et af Europas bedste lande at holde skiferie. Det skyldes bl.a. De Franske Alpers højde, som gør at der er en god snesikkerhed her. At holde skiferie i en dejlig chalet eller skibolig i Frankrig er en af mine foretrukne måder at holde ferie. Især de helt lækre luksus chalets med pool, sauna og måske ildsted. Det giver bare en hyggelig stemning, som er et kæmpe ekstra plus på min skiferie.
Områderne i De Franske Alper er næsten altid helt opdaterede med de nyeste skilifter på markedet. Man finder tit de populære ekspress lifte – stolelifte med plads til fire- syv skiløbere og så et rullebånd ved påsætning og aflæsning. Ofte er der et tag, som kan trækkes ned i ugunstigt vejr.
Nogle af de Franske destinationer er såkaldte satelitbyer – byer som udelukkende består af skiboliger, barer, restauranter, værtshuse og skibutikker.
Hos My Ski Tour.dk kan du finde nogle rigtigt lækre chalets. Mange har pejs og sauna, og giver dig de perfekte rammer om en skiferie til Frankrig. Vi har luksus skiboliger i Val d’isere, Les Arcs, Alpe d’Huez og mange flere af de aller bedste skidestinationer i Europa.
Velkommen til MySkiTour og rigtig god Skiferie!