Det er aldrig for sent at få en ny hobby!

Det er aldrig for sent at lære en gammel hund nye tricks. Det har altid været mit motto. Derfor vil jeg i år forsøge at få mig en ny hobby, der bringer værdi og glæde til mit liv.

Er en mand på 43 år, der har lidt for meget fritid efter at konen gik. Det gjorde 2020 til et hårdt år, da jeg var selvisoleret mange timer. Sådan må 2021 ikke blive. I dette år skal jeg leve og ud at opleve noget. 

Jeg har allerede lavet en liste over med aktiviteter, jeg vil kaste mig over, og så må vi se, hvad der bider på mig.

Hvis du er nysgerrig, kommer listen herunder.

– Fiskeri
– Lerdueskydning
– Bygge avancerede LEGO-figurer 
– Jagte gamle skatte med metaldetektor
– Melde mig ind i en løbeklub
– Bordtennis
– Golf

Som du kan se, kommer der til at ske lidt af hvert her i 2021. Mange af ovenstående aktiviteter er dog dyre, hvorfor jeg starter med en prøvetime for herefter at vurdere, om jeg virkelig skal gøre noget ved det. 

En udfordring er også, at flere af aktiviteterne kræver dyrt udstyr. Heldigvis har jeg gode folk i netværket. Min lillebror er lystfisker, og her kan jeg låne alt det fiskegrej, jeg har brug for.

Min far er en habil golfspiller, og han påstår, at han har et sæt på loftet, som han aldrig bruger. Det kan jeg bare få. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve de forskellige aktiviteter og er meget spændt på, hvilke der siger mig noget. Umiddelbart tror jeg, at fiskeri er lige mig. Har altid været et naturmenneske, og så tænker jeg, at spændingselementet – får jeg mon bid, og hvor stor en fisk har bidt på kroppen? – tiltaler mig.