Ferie giver danskerne mere overskud i hverdagen

Når danskerne er på ferie, lader de batterierne op og slapper af med deres familie. En ferie giver overskud til at klare hverdagen og gør danskerne mere positive. Feriestemningen inspirerer mange til at træffe beslutninger om at ændre prioriteter og til at bruge mere tid på familie og venner. Det viser en ny undersøgelse.

Et afbræk fra hverdagen giver danskerne mere overskud i hverdagen. Hotelbookingportalen Hotels.com har spurgt 1667 danskere om, hvad de får ud af at tage på ferie.

Ferien giver danskerne overskud
For 2 ud af 3 danskere (62 pct.) slutter ferieglæderne ikke, når de vender hjem fra deres rejse. Ferien giver nemlig overskud i op til flere måneder efter ferien. Størstedelen af danskerne (61 pct.) bruger således ferien til at stresse ned og lade batterierne op.

Ferien giver endvidere danskerne mulighed for at være mere sammen med deres partner og deres børn, og til at slappe af i familiens skød. Det inspirerer danskerne til at tænke over, hvordan de lever deres liv.

Danskerne ændrer livsstil på ferien
Når danskerne nyder ferien i familiens skød er der mange, som reflekterer over, hvordan deres hverdag ser ud og hvad de burde ændre i deres liv. Store beslutninger om omprioriteringer i hverdagen og mere kvalitetstid med familien bliver ofte truffet i løbet af ferien.
Næsten hver tredje dansker (31 pct.) har i forbindelse med en ferie besluttet, at de fremover vil bruge mere tid sammen med familien, og hver femte (21 pct.) har besluttet, at de vil se vennerne oftere. 30 pct. har besluttet sig for at ændre prioriteter i hverdagen, og 1 ud af 5 (19 pct.) er på en ferie blevet inspireret til at spise sundere og motionere mere.

”En afslappende ferie kan gøre underværker for humøret, uanset om der er tale om en forlænget weekend i en storby eller flere ugers badeferie. På hotels.com har vi netop skudt vores store sommerudsalg i gang med 40 % rabat på udvalgte hoteller, så lige nu er der mange penge at spare, hvis man trænger til en pause fra hverdagens trummerum,” fortæller Alison Couper, Kommunikationsdirektør, Hotels.com.

For nærmere information
Kontakt venligst Michael Bucka eller Gry Kaa fra det danske Hotels.com pressekontor på telefon 29 88 18 48 eller på mail: [email protected] eller kontakt Hotels.com PR manager Cordy Griffiths på telefon (+44) 20 7019 2268 eller på mail: [email protected].

Om Hotels.com
Hotels.dk er den danske webside til Hotels.com, og som medlem af Expedia Group, der er tilstedeværende på alle større markeder med engagerede medarbejdere har Hotels.com mulighed for at tilbyde mere end 100.000 kvalitetshoteller over hele verden. Billige hoteller med prisgaranti, blandt andet billige hoteller i København, billige hoteller i Berlin, billige hoteller i London, billige hoteller i Paris, billige hoteller i Barcelona og billige hoteller i Stockholm.  Hotels.com nyder godt af at have et af de største hotelteams i rejsebranchen, som forhandler de bedste priser til sine brugere. Hotels.com har desuden brugere-generede hotelanmeldelser.
Hotels.com vandt the Gold Award for at være det bedste hotelbooking site i Webuser magazine i februar 2009.

Rejserne kan bestilles online på www.hotels.dk eller ved at kontakte vores flersprogede kundeservicecenter på tlf. 80 6018 24