Billeje Pisa

Selv om det er rimeligt at sige, at det skæve tårn i Pisa snarere ikke stjæler rampelyset fra mange af byens turistattraktioner, tillader tid til at udforske alt det denne fortryllende by har at tilbyde. Først på din rejseplan, bør et besøg i dåbskapellet (Battistero), som rangerer blandt Italiens bedste og er ganske enkelt enorm.

Turister vil finde, at yderligere lokkende attraktioner inden Pisa omfatter både den hellige Field (Camposanto) og Knights ‘Square (Piazza dei Cavalieri), som er fyldt med middelalderlige karakter. Piazza dei Cavalieri er temmelig domineret af Palazzo dei Cavalieri, som oprindeligt var hovedkvarter for den toscanske Knights of St. Stephen og kan prale med en kunstfærdigt dekorerede facade.

>> Billeje Pisa Lufthavn

Pisa turistattraktioner: Orto Botanico di Pisa (Botanisk Have)

Beliggende i centrum af Pisa, blot et par minutters gang fra tårnet, blev disse smukke botaniske haver grundlagt i 1540’erne, og er de ældste botaniske haver i hele Europa. Fuld af en enorm samling af ældre eksemplarer fra hele verden, haverne er nu en del af Pisa Universitet og tilbyder et roligt sted at slappe af, lige i hjertet af byen. Guidede ture er tilgængelige og udendørs teater stykker for børn og voksne udføres i sommer.

Seværdighed åben: mandag til fredag ​​- 08:00 til 13:00 og fra 14:00 til 17:30, lørdag fra 8:00 til 13:00

Lukket: Søndag

Entré: gratis

?

Piazza dei Cavalieri

Anlagt i 1560 af Giorgio Vasari, Piazza Dei Cavalieri åbner uventet fra den smalle baggyder og det centrale torv i middelalderlige Pisa. Den buede Palazzo dei Cavalieri (Palazzo della Carovana) er toppet med store buster af Medici og støder op til kirken Santo Stefano dei Cavalieri. På den anden side af pladsen, er det imponerende Palazzo dell’Orologio og betegnelse øst ligger Borgo Stretto, en af ​​Pisa smarteste gader med et bredt udvalg af butikker. Piazza dei Cavalieri engang var sæde for Ordine dei Cavalieri di Santo Stefano, (kendelse afsagt af Knights of St. Stephen), som var en religiøs og militær institution grundlagt for at forsvare kysten fra eventuelle trusler af tyrkerne.