Biludlejning Spanien

Hvis du planlægger din rejse til Spanien, og du har ikke besluttet endnu, hvor du skal gå, kan du finde gode ideer til din destination her. Her er vores udvalg af de bedste steder i Spanien:

Hovedbyer:

De større spanske byer er Madrid, hovedstaden i landet, og Barcelona i Catalonien.

Madrid er hovedstaden i Spanien, sæde for administrationen og landets regering. Hvis du kan lide kunst, gå ikke glip af de berømte museer: Museo del Prado og Reina Sofia. Andre “must see” steder er de Palacio Real og byens torv. Gå på gaderne i den by, du vil opdage, at dens arkitektur, underholdning og livlighed gør i Madrid en unik by.

Barcelona er en speciel by, måske takket være bidraget fra Gaudis arkitektur eller den særlige karakter af catalanske folk, uden tvivl Barcelona er en af ​​de bedste steder at besøge i Spanien. I byen gå ikke glip af at besøge La Rambla gaden, Sagrada Familia katedralen, Guell parken og strande såsom Barceloneta.

Andalusien er den sydligste region i Spanien, som er berømt ved sin mauriske rester, den religiøse inderlighed af sine medarbejdere, sine smukke strande, maleriske landsbyer, og naturligvis for at være vugge Flamenco musik og dans. Hvor vil du hen i Andalusien? Nå, ville vi vælge at se Sevilla, Cordoba og Granada.

Sevilla er nok den mest populære by i Andalusien. Sin prægtige arkitektur og berømte festligheder (især de østlige parader og april FAIR) tiltrækker mange turister. Besøg den smukke katedral, med grav Christopher Columbus og Giralda-tårnet. Du kan også vil besøge Alcazar, en fantastisk middelalderlig islamisk palads. Sidst men ikke mindst, tage et kig på den forbløffende Plaza de España, hvor alle provinser i Spanien er repræsenteret.

?

>> Biludlejning Spanien >>

?

Granada vil være en anden by et besøg værd, hvis du rejser til Andalusien. I Granada, kan du ikke gå glip af et besøg på Alhambra Palace indstillet ved foden af ​​Sierra Nevada Bjergene. Udover sightseeing i byen, vil du være i stand til at praktisere skiløb i det berømte himlen feriested i Sierra Nevada.

Cordoba anses af mange for en af ​​de smukkeste byer i det sydlige Spanien, sin berømte Mezquita (moskeen) er en af ​​de største skatte maurisk-andalusisk kunst med sin ekstraordinære røde og hvide hvælvinger.

Costa del Sol strande har i årevis været den foretrukne destination for rejsende, der ønsker at tilbringe deres ferie solbadning og påbød godt vejr.

I midten af ​​landet viser et helt andet Spanien, mere traditionelle og rolige, et landskab af uendeligt brede sletter, spartanske byer, borge, romerske kirker og den berømte Vindmøller af historien om Don Quijote, dette er Castilien. Byerne er værd at besøge er: Avila, Cuenca, Toledo, Salamanca og Segovia, de fleste af disse byer er blevet anmeldt af UNESCO verdensarvsliste.

Østlige Spanien tilbagekaldelser af Middelhavets kultur, frugt og selvfølgelig fremragende strande og turistområder.

Valencia er hovedstaden på Costa Blanca, en anden af ​​de bemærkelsesværdige spanske badebyer. Gå ikke glip af et besøg til dens “City of Arts and Sciences” med fantastiske øje-formede bygninger.

Den nordlige del af Spanien holder arven fra kelterne, der bosatte sig i Asturien og Galicien. Den nordlige byer er berømte af sin gastronomi (skaldyr, fisk og “tapas” er fremragende) og dens grønne dale. Hvis du ikke ved, hvor man kan gå, når man besøger det nordlige Spanien, gå ikke glip af Bilbao og Guggenheim Museum, Santiago de Compostela (Saint James) og dens berømte katedral, hvor tusindvis af pilgrimme kommer hvert år. San Sebastian, Gijón eller La Coruña er andre byer værd at betale et besøg.

Udover de indre Spanien, er der også berømte spanske øer, ligesom de Baleariske Øer og De Kanariske Øer.