Ting at gøre i Los Angeles

Denne liste af ting at gøre i Los Angeles er baseret på, hvad der er mest populære, og hvad vores læsere siger, at de bedst kan lide i Los Angeles. Du kan finde masser af ting at gøre i Los Angeles – mange flere end denne – og enhver liste over de “top” seværdigheder kun overfladen af ting at gøre.

Der er masser af andre ting at gøre i Los Angeles udover dem på denne liste. Hvis du leder efter noget andet, eller noget andet, skal du starte med det bedste fra resten. Hvis du er meget interesseret i et bestemt syn eller aktivitet, og du har masser af information om det, ikke springe den over på grund af mine anbefalinger. Men hvis du ikke ved meget om det, kan der være en grund til hvorfor det ikke er nævnt. Forskning den grundigt, før du går at være sikker på at du tilbringe din ferie tid og penge fornuftigt.

?

Billeje i Los Angeles >>

Disneyland

Den sydlige Californien forlystelsespark er Disneys originale, den ene store årgange voksede op længes efter at besøge. For os er det det bedste, reneste og mest underholdende forlystelsespark rundt – og vi har besøgt en masse.

Walt Disney ønskede at skabe et sted, hvor forældre og børn kunne gøre ting sammen og Disneyland byder på masser af chancer for at gøre netop det. De fleste ture er på den blidere side, og du vil også finde shows, parader og daglig fyrværkeri om sommeren. Og hvis du ikke ønsker at gøre noget af det, bare tage et barn eller to og se dem have det sjovt.

Disneyland er et sted hvor du kan bære en sjov hat hele dagen og ikke føle sig dum over det, dets landskab manipuleret til at holde noget udenfor fra antaste dine erfaringer.

Ved siden af Disneyland er California Adventure, et separat tema park med en voksende samling af forlystelser baseret på animerede films.The parker er flankeret af Downtown Disney, en shopping, spisestue og underholdning område.

Disneyland er i Anaheim – øst for downtown Los Angeles.