5 gode ting at gøre i Nice 5 gode ting at gøre i Nice

Der er en sund blanding af gammelt og nyt i Nice, når det kommer til kunst. På den moderne side, er den uovertruffen mester i scene Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporain. Dens store faste samling byder på en god Viser Nice School, New Realisme og popkunst. Galerie Jean Renoir er en forkæmper for up-and-coming, unge lokale talenter, og det er gratis. Den Musée Matisse huser et stort antal af kunstnerens malerier, tegninger, graveringer og personlige effekter i de rolige omgivelser i et 17. århundrede villa. Derimod er Musée National Message Biblique Marc Chagall alt andet end fredfyldt, med sin samling af bibelsk tema malerier, hvis ellevild angreb af farver og billeder er sammenstillet med den barske, bunker-lignende æstetik af museet selv.

Billeje Nice >>

Strandene i Nice kan være småsten, men hoteller sikkert gøre op for det med den komfort og luksus de tilbyder, herunder skabe, hessian tæpper fører til havet for at beskytte svømmerens bare fødder fra det hede sten, tjeneren service, spise på vandet kant, og vandsport.

Som i Paris, “vins naturel« – vine, der fremstilles med et minimum af kemikalier og sulfitter, mange af dem økologisk eller biodynamisk – bliver stadig mere populære. Vær en del af tendensen i La Part des Anges, hvilke bestande der flasker fra mange af landets bedste vinproducenter. På kyndig bemandes bistroen à vins Vin / Vin, kan du besøge det temperaturstyrede kælder med sommelier til at vælge din flaske. Måske den mest stilfulde nye vinbar, er dog La Cave de l’Origine, som fylder op på måltiderne med en munter fransk og udenlandske menneskemængde, der værdsætter det ualmindelige udvalg af vine. Vinelskere bør også tjekke Le Bistrot d’Antoine, Resto Vin Notes, og den lange etablerede Cave de la Tour.

Der er masser af spas og velvære centre, der sikrer, at borgerne i Nice, kan slappe af og forynge, men kun den ene giver den praksis ‘choco-cooning’ – rullende rundt i cremet ganache og smeltet chokolade. Dette er dog kun en af ​​de 80-stærke behandlinger er tilgængelige på La Bulle d’Isis. Samt at have nogle af de sejeste værelser på Riv, boutique Hi Hôtel har en state-of-the-art hammam, der tilbyder ‘teknikker de massager et de afspændingerne’.

Glamourøse riller med en show-sejlads crowd til at matche, kan søges ud på to adresser i byen. Først Ôdace udspringer louche orientalisme, med sin slickly udnævnt bar, restaurant og dansegulv. På en lignende tip er Gæst, hvor Prada-klædte spillere fremvise deres ting til en upbeat housey soundtrack.

Stemningen kunne ikke være mere forskellige i Blue Moon. Dette svedig lille sammenkog af en klub pisker sine post-bar spillere ind i en ubekymret vanvid med en pumpe blanding af house og handbag Anthems. På Ghost, en anden pint-størrelse boîte den eklektiske afspilningslisten holder den lille dansegulvet i en tilstand af lykkelig kaos næsten hver weekend.

For noget lidt mere sofistikeret, Le Liqwid og Le Før er begge gode steder at komme om bord med DJs jazzet warm-up sæt. Nice-førende DJ bar skal være Le Smarties. Fakturering sig selv som en ‘electro lounge’, er denne retro-hip bar befolket af den slags klientel, der ikke ser ud af stedet blandt udsmykning af funky divaner og 1970’ernes tv-apparater.