Dykning og snorkling på Kreta

For snorklere der er gode snorkling steder spredt rundt på øen også.

  • Ren, klar og varmt vand

Sikre, rene og krystalklare varme vand til at gøre dine undersøiske udforsker en perfekt fornøjelse.

  • Magnificent Marine Life

Starfish, stimer, blæksprutter og muræner er blot nogle af det marine liv, du kan se i Middelhavet og andre have omkring Kreta. Farverige svampe og forskellige planter fungere som en kulisse til dine undersøiske eventyr. Lejlighedsvis spottet er delfiner, små stingrays, barracudaer og søheste også.

  • Gode Faciliteter

Tæt ved brusere, skiftende faciliteter, førstehjælp faciliteter og leje af udstyr.

  • Sikkerhed til Søs

Professionelle dykkercentre sikre, at din sikkerhed er i højsædet, mens du udforsker havene fra Kreta.

Billeje Kreta

Platanias Beach

Platanias Beach er en populær sandstrand kun 11 kilometer vest for Chania. Stranden er en lang strækning tilbyder komplette faciliteter med god mad og drikke på havet front taverner og barer. Det har gode faciliteter for svømning og solbadning og vandsport. 800 meter over bugten ligger øen Thedorou, med fremragende dykning og snorkling steder.
Den nærmeste landsby er Platanias.

Stavros Beach

Stavros Beach ligger 15 kilometer nordøst for Chania i det nordlige del af halvøen Akrotiri. Berømte som det vigtigste sted for filmen “Zorba Den græske”, er der faktisk to strande i Stavros.

En betagende smuk lille bugt samt en længere næsten øde sandstrand. Den største strand ligger i en cirkulær Sandy Bay næsten afskåret fra havet, og derfor meget læ. Det understøttes af flere tavernaer og overset af bjerget og er godt organiseret.

Den anden roligere strand, på nordsiden af ​​Stavros, er kendt som Pachia Ammos og er fremragende til svømning og snorkling, da det er en bred sandstrand fronted af klipper på steder, der fører til glatte kalksten under det klare vand.
Den nærmeste landsby for at Stavros Beach er Stavros.