Julemarkeder i Budapest

Julemarked Budapest

?

Den årlige julemarked i Budapest, er at dreje mere og mere populære, og starter tidligere og tidligere hvert år.

Den Julemarkeder i Budapest kan findes på flere steder, men de mest populære er den ene af Vörösmarty Square. Her kan du købe varme pølser og anden god mad, drikke lidt lim vin og finde masser af junk du aldrig troede, du skulle, perfekt til at bringe hjem til jul. Julemarkedet er en stor ting, især om aftenen ser det ud til næsten magi med alle de specielle lys på Vorosmarty-pladsen.

Billeje i Budapest >>

Hovedstadens Vörösmarty firkantede kjoler op i sin ferie pynt for 13. gang i år fra 18 november – 30 december!

?

A Christmas Wonderland venter på dig i hjertet af byen hver dag fra 10:00 til 08:00, hvor der ved siden af ​​en række velkendte attraktioner – som fagligt udvalgte traditionelle folkemusik og innovative håndværker håndværk, jul delikatesser, julekalender i vinduer i den berømte Gerbaud Confectionary, underholdende kulturprogrammer, jul håndværk legehus for børn og Santa personlige besøg – er arrangør, hold af Budapest Turisme, forberedelse med nogle overraskelser så godt.

Du kan kigge ind i arbejdslokalerne af håndværkere og kokke, smage et bredt udvalg af krydret vinteren drikke, spise og købe traditionelle ungarske jul fødevarer, opdager det centrale distrikt i Budapest ved hjælp af eventyr tur eller deltage i julen flash mob handlinger. Peace Light, bragt fra Fødselskirken i Betlehem, lyser op på pladsen for første gang i år at viderebringe budskabet om fred og henlede opmærksomheden på vigtigheden af ​​velgørenhed, hvor mange pavilloner giver mulighed for på messen.

Bortset fra julemarked på Vörösmarty Square, kan der også findes markeder på Liszt Ferenc Square og Blaha Lujza Square.

?