Top 5 Seværdigheder i Reykjavik

?

1. Den Blå Lagune

Mens den Blå Lagune ikke ligger inden for Reykjavik området, denne seværdighed er et absolut “must” for turister og den største attraktion for mange Reykjavik besøgende. De termiske farvande er altid behageligt varmt, uanset vejret. I byen er Reykjaviks geotermiske svømmebassiner åbent fra tidlig morgen til sen aften.

Billeje Island >>

2. Gå på shopping i Reykjavik

Nyd gennemse lokale håndværk butikker sammen med skandinaviske designerbutikker. Den Kringlan indkøbscenter er et knudepunkt for social aktivitet i Reykjavik. Blandt over 150 butikker er Islandia, en one-stop afsætningsmulighed for islandske souvenirs. Fur tøj er en særlig islandsk specialitet, og disse kan findes på den fine Eggert på Skólavörðustígur 38. Den berømte lopapeysa (islandsk jumper) kan købes i mange af de turistbutikker eller Skólavörðustígur 19. Du får masser af rabatter med de lave omkostninger Voyager Card.

3. Se de Hvaler

For en spændende hav eventyr, kan du prøve en af ​​de mange hvalsafari ture, der er tilgængelige fra Reykjavik. Havet omkring byen er et naturligt levested for mange typer af hvaler (delfiner og sæler ofte se, også.) Tours også forbi Puffin Island. Den Hvaludkigssæson løber fra slutningen af ​​marts til slutningen af ​​oktober. En anden spændende mulighed er at fange din egen fisk på et hav-lystfiskeri krydstogt, som nu tilbydes af nogle af båden operatører.

4. Opleve nattelivet i Reykjavik

Byen Reykjavik er kendt for sin farverige og underholdende natteliv. Bemærk, at i Island, festen starter temmelig sent (barer / klubber får travlt efter midnat)! Folk starter ofte om aftenen møde en eller andens hus, før de hovedet downtown. Der er utallige barer, natklubber, pubber og sene restauranter i Islands hovedstad – du kan tilbringe hele natten besøge forskellige steder!

5. Perlan (The Pearl)

Reykjavíks vartegn, Perlan, er et unikt stykke arkitektur – bygget i 1988. På toppen af ​​de store tanke, som naturligt varmt vand gemt til opvarmning af byen, har en glaskuppel er konstrueret: under kuplen er en roterende restaurant, der serverer udsøgt køkken! Kuplen indeholder også en café, mens omkring ydersiden er en udsigtsplatform med smukke panoramiske 360-graders udsigt over byen og dens omgivelser. Adgang til udsigtsplatformen er gratis. Foto chance!

?

?