Har din båd 230v strøm, uanset hvor og hvornår?

Som sejler kender vi alt til problematikken med at mangle et 230V stik, når vi er på vandet, eller på broen i havn, hvor effekten ofte er yderst begrænset. Strøm til opladning af telefon, tilslutning af elkoger, microovn, brug af elektrisk værktøj eller til ekstra arbejdslys om aftenen… listen er lang, fælles for alle er behovet for strøm.

2000 watt intelligent power system
Clayton Powers maritime 230V On Board Power System giver frihed til selv at bestemme og ikke være afhængig af at skulle finde stikkontakter eller låne strøm andre steder. Installer selv systemet i båden eller lad os hjælpe. Tryk på on-knappen og der er 230V i en almindelig kontakt, monteret hvor du ønsker. Nemmere bliver det ikke. Systemet leveres komplet med alt der skal bruges til installationen.

Systemets unikke nerve
Når du trykker på det medfølgende displays on-knap aktiveres hele systemet og tænder for Combi anlægget, også kendt som en Inverter/Charger. Fordelene ved en Combi er ikke bare, at det er en omformer med 2000 watt ægte sinus bølge samt en kraftig multi lader, men at funktionerne anvendes intelligent i én og samme enhed.
Kompakt og lydløst.

Startbatteriet beskyttes

Når bådens motor er i gang leveres den overskydende energi direkte fra generatoren og suppleres op af sytemets forbrugsbatterier. Er motoren slukket leverer forbrugsbatterierne al energien, naturligvis uden startbatteriet belastes. En batteri-separator sørger for at båden altid har et opladet startbatteri så det kan starte motoren når du har behov.

Motorens overskydende energi oplades

Med power systemet monteret i din båd oplades de medfølgende forbrugsbatterier med alt overskydende energi, direkte fra bådens generator. Topladning (sidste 10-20%) foretages hurtigt og nemt ved direkte tilslutning til 230V når der ligges til ved broen i havn. Det anbefales at dette gøres jævnligt for at sikrer en lang levetid på forbrugs-batterierne, mens samtidig startbatteriet vedligeholdes og toplades ydermere, ved tilslutning til lysnettet.

Kompakt og robust
Systemet er meget støjsvagt og er et af de mest kompakte på markedet. Clayton Powers 230V On Board Power System er udviklet og testet til at kunne klare fugt, kraftige vibrationer og skiftende temperaturer. Systemet er testet og godkendt til installering, og kan leveres i en 12 eller 24 volt version.

Om Clayton Power

Clayton Power blev grundlagt i Danmark, i slutningen af 1990’erne og er bosiddende I Schweitz, Slovakiet og Danmark. Clayton Power er kendt for udvikling af moderne mobile power løsninger til industri- og erhverv, UPS (Uninterruptible Power Supply) og backup power systemer.
Clayton Power har udviklet en serie af robuste og meget kompakte power løsninger der blandt andet omfatter DC/AC inverter-teknologi. F.eks. en ægte Sine Wave Inverter, Combi (omformer/lader) og lithium Battery Management Systems (BMS) til batteri styring og balancering.

Læs mere om:
Sine Wave Inverter
Inverter/Charger
Clayton Power