Stort sommerudsalg fordobler salget af flybilletter

Ustabilt vejr og gode tilbud har tilsyneladende fået danskerne til at længes efter solrige ophold på de klassiske feriedestinationer. Et stort, tre uger langt udsalg hos transavia.com har mere end fordoblet billetsalget, men det er stadig muligt at få lavprisbilletter sydpå.

Mens rejseselskaberne melder stort set udsolgt af charterrejser sydpå, kan også lavprisselskabet transavia.com konstatere at salget af sommerens flyrejser går strygende – på trods af de ellers dystre forudsigelser. Efter den første af i alt tre ugers udsalg har transavia.com mere end fordoblet billetsalget sammenlignet med en normal uge.

”Indtil videre overstiger billetsalget vores forventninger, så vi ser meget frem til de afsluttende to ugers udsalg. Vi tilbyder simpelthen et ekstra stort antal flybilletter til absolut lavpris til alle vores sommerdestinationer”, siger transavia.com’s viceadministrerende direktør Norbert Zoet

transavia.com’s udsalg løber frem til den 10. august og betyder, at danskere i hele resten af sommersæsonen kan få en flybillet til eksempelvis Barcelona for så lidt som 340 kroner eller Kreta for blot 575 kroner – alt inklusive. Hver uge under udsalget vil transavia.com sætte nye flybilletter på tilbud – og danskerne bekræfter behovet for billige rejser og sommerbilletter: I udsalgets første uge steg salget med mere end 100 procent, viser lavprisselskabets salgstal.

”Det kan skyldes en kombination af dårligt vejr, lav pris og muligvis ubetalingen af SP-pengene. Vi tror, at mange på grund af den ustabile finansielle situation tøvede med at købe deres sommerferie i god tid i forvejen. Men nu, hvor sommeren er hér, vil de af sted – og de vil af sted til lavpris”, sige viceadministrerende direktør i transavia.com Norbert Zoet

transavia.com holder udsalg frem til den 10. august med ugentlige afgange til de mest solrige og populære feriedestinationer i Sydeuropa, herunder billige rejser til Barcelona, Mallorca, Kreta, Nice, Rom, Athen, Napoli, Pisa, Montpellier, Malaga og Algarve (Faro). Rejseperioden er fra den 25. juli til den 30. september.

For yderlige information kontakt:
Casper Walbum Høst
Geelmuyden.Kiese
+ 45 5056 8845

Om transavia.com
transavia.com er et selvstændigt medlem af Air France – KLM gruppen. Selskabet har 1.700 medarbejdere og betjente sidste år 5,1 mio. passagerer.
transavia.com er udbyder af billige rejser, flyrejser, flybilletter, grupperejser, lejebiler og hoteller. Du kan til enhver tid se vores bedste tilbud på den danske webside for transavia.com.

For reservationer og information:      
E-mail: [email protected]
Internet: http://www.transavia.com/hv/da-DK/forside