Syv Spanske Solpletter: Sommerferie 2011

Lækker mad, fantastiske strande, pulserende natteliv, fremragende vejr og kultur til overflod gør Spanien til et af verdens mest populære rejsemål. Prøv en af disse spanske perler og få en uforglemmelig ferie.

Alicante
I Alicante finder man kilometervis af strandområder lige for døren, og byen er en af Spaniens mest populære feriesteder. Udover at tilbyde sol, sand og vandsport (som er perfekt til en sjov familieferie), er selve Alicante en historisk middelhavsby med maleriske havne, gader flankerede af caféer, travle markeder og glitrende marinaer. Der afgår
fly til Alicante fra Kastrup og Billund med ialt fire forskellige selskaber, så det er let og billigt at komme dertil.

Barcelona
Barcelona er en af Europas skønneste byer og den er pakket med restauranter, barer, caféer og natklubber for enhver smag. Dertil kommer at Barcelonas arkitektur kan slå fødderne væk under den mest blaserte rejsende, og Gaudis gargoiler og magiske spir efterlader den besøgende med hold i nakken og skinnende øjne. Man kan komme med
fly til Barcelona fra Kastrup med adskillige forskellige luftfartsselskaber, der iblandt lavprisselskaber, så byen er ganske let tilgængelig.


Malaga

Denne altid populære spanske by kan prale af hele 300 solskinsdage om året, og det er uden tvivl en af grundene til, at så mange mennesker tager
fly til Malaga hver sommer. Det er et fremragende sted at opleve den spanske livsstil, og byen tilbyder en perfekt blanding af storslåede strande, fantastiske shoppingmuligheder, imponerende monumenter, smukke haver og en spirrende kunstscene. Malaga kan også bryste sig af et charmerende gammelt bycentrum med snævre baggader og hemmelig pladser, som let kan udforskes til fods eller på cykel. Madentusiaster vil ikke blive skuffede over det lokale udbud af alt godt fra havet og lækre tapasretter.

Ibiza
Ibiza er en evig favorit i det internationale natklubmiljø, og det hedonistiske natteliv går hånd i hånd med de afslappede strande og kyststrækninger. Hvert år strømmer musikfans til denne middelhavsø for at feste til den tidlige morgen. Hvis man vandrer lidt væk fra de travle barer, kan man imidlertid finde afsidesbeliggende bugter, rolige fiskerbyer og fredfyldte gemmesteder.

Palma
Smukke strande, livlige barer og varmt vand er kun et par timer væk fra de fleste europæiske byer: Det er intet under at Mallorca (som ikke bør forveksles med Minorca eller Menorca!) er så populær blandt sommerturisterne. Palma er destinationen for flyrejsen, men gå ikke glip af at udforske resten af øen.

Fuerteventura, de Kanariske Øer
Ferierende kan let finde deres helt egen plads i solen på Fuerteventura. Dennne afslappede Kanarieø er i besiddelse af mere end 200 kilometer strand og befinder sig på den samme breddegrad som dele af Florida, hvilket gør den perfekt til solbadning og alskens vandsportsgrene.

Valencia
Valencia er en smeltedigel af kultur og utrolig arkitektur. Her kan man både nyde smukke bygninger, gader og parker, samt førsteklasses strande og fremragende mad, uanset om man vil opleve det traditionelle middelhavskøkken, eller om man er på udkig efter fine restauranter med Michelinstjerner.