Hvis du var mobil tilbehør

Man hører tit om psykologer og andre behandlere, der lader deres klienter associere over, hvad de ville være, hvis de for eksempel var et dyr. Men er det ikke som om, at dyret blev forældet dengang den første tamagouchi så verden?

Istedet burde psykologer spørge om, hvilket stykke mobil tilbehør folk ser sig selv som.

Er man silikonecoveret, der med sin bløde form beskytter alle andre omkring sig, og sikrer at der ikke sker noget med dem?

Er man metalcoveret, som går ind får hård disciplin og på den måde sørger for at ruste sine omgivelser til den hårde verden, der findes?

Er man strømforsyningen, der lader andre med energi?

Er man stickeren, der mest er til pynt?

Er man det indelukkede headset?

Eller er man touchhandskerne, der sørger for, at det er lettere at kommunikere med andre mennesker?

Se det er spørgsmål, som folk kan forholde sig til i stedet for at skulle tage stilling til om man er en odder eller en dromedar.

Hvis man spørger om, hvilket mobil tilbehør klienten er, så rammer man ind i de fleste menneskers forståelsesramme, og derfor er det nemmere for den at svare på dette lidt trælse spørgsmål. For det kan da godt være, at man føler sig fri som en havmåge, men hvad så, hvis man også er højdeskræk? Hvem er man så? Den slags kan give identitetskriser, men det kan mobil tilbehør ikke.

Derfor kære psykologer. Prøv nu at nærme jer den tid, I lever i, og lad være med at stille forhistoriske spørgsmål som ingen overhovedet kan forholde sig til. Hvad ville en en psykolog egentlig sige, hvis en klient svarede:

Jeg er en hingst, fordi jeg kan godt lide at liste mig ud på marken om natten og kneppe hopper.”

Den slags pinlige situationer, ville psykologerne også blive sparet for, hvis de i stedet for dette dyrespørgsmål, lod folk forholde sig til, hvilket stykke mobil tilbehør, de var.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt det er en god ide at stoppe med de latterlige spørgsmål fra psykologernes side, så kan du med meget stor fordel se denne video. http://www.youtube.com/watch?v=EsvdPe83U_M