Hårfarve er ret så farlige, derfor brug den rigtige

Vi ved det alle, vi skifter look mere eller mindre uafbrudt. Den ene dag skal man være kronravet den anden have pagehår og den tredje skal man være langhåret. Så skal håret være rødt og så skal det farves Black og så skal de være funkie grøn.
Det skader ikke håret så meget at køre efter den model med kun klipning, for alt der anvendes er en ”saks” og wupti så er det gjort. Nej på den anden side  den anden måde vi skifter ydre er ved hjælp af kemikalier, altså hårfarver. Hårfarver er fyldt med alle mulige kemikalier, hvor flere af dem er direkte kræft fremkaldende. Det er jo ikke specielt godt. Derfor sælger nogle netbutikker økologiske hårfarver som din økologiske frisør bruger og flere og flere almindelige frisører benytter. En hårfarve må ikke være til skade for dig, men den skal til gengæld også være god . Disse hårfarve kan ikke Erhverves i den alm. Matas, men kun ved frisører og enkelte udvalgte internetbutikker.
Stop med at skade dig selv og dit hår med almindelige hårfarver og brug økologiske hårfarver som er meget mindre sundhedsskadeligt.

Hvis du er gravid kan det ikke anbefales af bruge hårfarve til gravide heller ikke til børn under 16 år.