Økologisk babyudstyr og hvorfor

Økologisk babyudstyr er en af de ting som alle der har børn har skulle bruge eller får brug for det igen. De fleste mennesker ved bare ikke hvor farligt det almindelige babyudstyr er. Derfor er det vigtigt at oplyse menneskerne om hvor farligt det er.

Eksempelvis er det ikke lang tid siden at det blev ulovligt at sælge sutteflasker med BPA i, selvom at man har vidst i mange år, at de var kræftfremkaldende. Det samme med sutter. De indeholdte også på et tidspunkt alt for mange kemikalier, men det er heldigvis blevet rettet op på.

En af de ting som de ikke har gjort ulovligt endnu er brug af farvet bomuld ved hjælp fra kemikalier. Det findes nemlig i det meste baby tøj og børnetøj nu til dages og det er ikke hensigtsmæssigt for det kan give allergi. Derfor syntes jeg at man skal købe økologisk babytøj og børnetøj økologisk.

Idag kan man købe rigtigt meget tøj online, men der skriver de ikke særlig tit om det er økologisk babytøj eller om det er farvet med kemikalier.

Jeg siger ikke at man skal købe alt sit babyudstyr økologisk såsom sin klapvogn og barnevogn, behøver jo ikke være økologisk så længe babyens sengetøj er økologisk.

Tænk ikke kun på dig selv, men på dit barns velværd derfor køb økologisk babyudstyr.