Nygart

Hårfjerning

Nygart har specialiseret sig inden for hårfjerning med laser til både mænd og kvinder. På denne måde har Nygart fået bred erfaring og skabt resultater for rigtig mange patienter. Rent faktisk var Nygart en af de første aktører på de danske marked, som benyttede sig af laser til permanent hårfjerning.

Ønsker du at få udført en permanent hårfjerning på Nygart kan du få en gratis forundersøgelse. Du vil modtage en professionel rådgivning af en specialuddannet sygeplejerske, der undersøger hår- og hudtyper, som vil kortlægge og forklare, hvordan et bestemt forløb for den enkelte patient bør udføres med henblik på at skabe de bedste resultater.

Læs meget mere her: Hårfjerning

Brystforstørrelse

Nygart har en stor ekspertise i udførelsen af brystforstørrelse. Brystforstørrelse ved brug af brystimplantater er meget efterspurgt kosmetisk operation, som mange patienter har nydt godt af at have fået udført hos Nygart .

Nygart går op i sikkerheden, når der skal foretages brystforstørrelse. Derfor bruger virksomheden altid det allerbedste udstyr og holder sig opdateret i forhold til de nyeste metoder og teknikker, som mindsker risici og øger kundetilfredsheden. Brystforstørrelse er et indgreb, der er i rivende udvikling – både i efterspørgsel og i teknisk udførelse – hvorfor der har været afsat et stort fokus på dette indgreb fra Nygart .

Bliv klogere her: Silikonebrysterbystforstørrelse

Botox behandling

Der er rigtig mange patienter, der har fået botox hos Nygart. Du kan få fjernet rynker mange forskellige steder i ansigtet ved brug af botox, hvilket virksomheden har gjort sig mange erfaringer med.

Ved injektion af botox ganske få gange kan du få ændret udtrykket i huden, som vil fremstå meget mere glat og fin. Hos Nygart tager det omkring 30 min. at få udført en botox behandling. Efter injektionen vil resultaterne i huden umiddelbart vise sig med det samme.

Klik her og bliv klogere: Botox