Vardalaser.dk – Eksperter i laseroperationer og øvrig øjenkirurgi

Laserbehandlinger på Vårda ØjenKlinik
Vårda ØjenKlinik har mere end 10 års erfaring med laserbehandlinger og øjenoperationer. På klinikken i centrum af Københavns kan patienter med selv stærke synsfejl behandles og permanent slippe for briller og kontaktlinser. Klinikken tilbyder en gratis forundersøgelse for at anbefale den behandlingsmetode, der passer bedst til netop dine øjne. 

Nu kommer en tid, hvor sommer og efterår står for døren. Det betyder også, at livet bliver levet mere udendørs, og at en badeferie måske er i vente. Uanset årstid kan briller og kontaktlinser for mange oplevers som en hindring og et irriterende moment i hverdagen. Heldigvis er den moderne øjenkirurgi så langt fremme, at det absolut ikke behøver være en bekymring. Med enkle og sikre laseroperationer kan øjnene blive rettet til, så man slipper for hjælpemidler. Vårda Øjnklinik har specialiseret sig i netop laserbehandlinger, og de udfører flere forskellige indgreb afhængig af patientens behov. 

Efter nogle år med klinikker i de største svenske byer samt en enkel i Oslo slog Vårda i 2007 dørene op for det danske marked med en klinik i Bredgade i København. Med mere end 10 års erfaring og 20.000 øjenoperationer på bagen er man sikret en erfaring behandlingen på et højt niveau. Og resultat kommer du ikke kun til at få glæde af i en kort periode. Behandlingen er nemlig permanent – forstået på den måde, at synet ikke ændrer sig mere end hvis der ikke var blevet opereret. Det betyder altså, at man ikke mere behøver tænkte på briller eller linser. På den måde kan laserbehandling også betyde en økonomisk besparelse i længden. 

Laseroperationer udføres med gode resultater på patienter med nærsynethed op til -10 dioptrier, langsynethed op til +4 og bygningsfejl op til -4. I nogle tilfælde kan selv større synsfejl korrigeres – lad klinikken se på mulighederne ved den gratis forundersøgelse. Vårda har også opfølgende kontroller, så patienten bliver fulgt helt til døren. 

Der er højst to ugers ventetid hos Vårda, og helingsprocessen efter operationer tager omkring en uge afhængig af behandlingsmetode. Efter ca. tre måneder vil man så kunne mærke det endelige resultat af behandlingen. På det tidspunkt er synet stabiliseret, og langt de fleste vil være tilfredse med deres nye syn. Hvis det ikke er tilfældet, kan der rettes lidt på styrken efterfølgende. 

De to laserbehandlinger som klinikken hovedsagligt bruger kaldes LASEK og LASIK. Førstnævnte er mere almindelig, men begge indgreb tager kun omkring 20 minutter for begge øjne, er smertefrie (udover lette bivirkninger i dagene efter operationen) og passer både til patienter der er langsynede, nærsynede og har bygningsfejl. Teknikken ved de to behandlinger er forskellige, men begge indgreb har høj sikkerhed. LASEK er dog den metode, der indebærer allerlavest risiko for infektions og arvæv. Vårda giver til og med prisgaranti for LASEK-behandlingen.


Vardalaser.dk