Kvinder foretrækker veludstyrede mænd

Man hører det tit – at størrelsen på penis ikke betyder noget. Men skal man tro studier, der er lavet om emnet, passer denne udtalelse altså ikke! Kvinder ved, hvad de vil have, og det er ikke mænd med små penisser! Faktisk viser et australsk studie, at kvinder har en tendens til at foretrække mænd, der er veludstyrede forneden samt mænd, der har brede skuldre og en god højde.

Overraskende nok mener man, at det er kvinders lyst til netop en større penis, der har influeret på penissens evolution. Det, mener man, hænger sammen med, at mennesket i tidernes morgen gik rundt uden en trevl på kroppen. Udsynet til de ædlere dele var dengang en del bedre, og når kvinderne så automatisk valgte manden med det største lem, skete der en naturlig selektion af de store penisser.

Naturlig selektion af penis

At denne teori holder vand, kan man se ved at sammenligne menneskets mandlige kønsorgan med fx abernes. Tager man en hangorilla, måler dens penis ikke mere end små 3 cm. Til gengæld vejer han mellem 140-165 kg., og har altså et imponerende ydre, som signalerer råstyrke og dominans.

En gorilla er udstyret med pels og afslører derved ikke ved første øjekast sit mindre imponerende lem. Men det er heller ikke lemmet, der interesserer kvinderne i hans verden. Det er netop hans kæmpe ydre. Dette har bevirket at naturen ikke har lavet samme selektion ift. hans penis, hvorfor en gorilla ikke ville være interesseret i en penisforstørrelse.

Større penis

Det er spændende teorier, og de lyder ikke så virkelighedsfjerne, som sådanne teorier jo ellers hurtigt kan blive. Mange mænd drømmer om større penisser, og de fleste kan ikke se lyset for enden af tunnelen, men der findes gode råd for at få drømmen opfyldt.

Her kommer de såkaldte penisforlængere på banen. Nogle vil mene, at det ikke er andet end snyd og humbug. Men videnskabelige studier viser, at mænd der har anvendt penisforlængende udstyr faktisk har fået en længere og tykkere penis.