Saml dit liv i en fotobog

I det hele taget alle de små, men finurlige detaljer, som gør dit liv til noget helt særligt? Der vil næppe være en løsning, som dækker alle minderne, men heldigvis findes der én måde, som kan hjælpe dig med at forevige øjeblikkene, nemlig fotografiet!

Kategoriser dine billeder

Kameraet blitzer løs, og du er nu i fuld gang med at tage billeder. Mulighederne er mange, når du bruger kameraet, og en af de helt store fordele ved kameraet er, at det ofte er i en digital udgave. Det giver dig mulighed for at tage uanede mængder af billeder, uden at du er tvunget til at skulle fremkalde dem alle.

I takt med at du får mulighed for at tage langt flere billeder med det digitale kamera, betyder det også, at muligheden for at få præcis dét billede, som fanger øjeblikket er væsentlig større end tidligere. Mængden af billeder vil med garanti også vokse, og du behøver derfor et eller andet system for at kunne holde styr på billederne.

Det kan være en god idé at kategorisere billederne, så du lettere kan finde de fotos frem, du søger. Om du vælger at sætte dem i system efter udelukkende årstal, dvs. kronologisk rækkefølge, begivenheder, personer eller noget helt fjerde er helt op til dig! Så længe du nemt og overskueligt kan holde styr på de grafiske minder.

Fotobøger, fotoalbums, fotomapper

Udover at kategorisere dine billeder, bør du også vælge en form for opbevaring af dine billeder. De, som har prøvet at miste deres billeder på et kamera eller en computer, som enten er brudt sammen eller bortkommet, vil kunne nikke genkende til, at det kan være en særdeles god idé at få billederne opbevaret i fremkaldet format.

Der findes et stort antal muligheder, hvor du kan gemme dine billeder i. For at undgå der kommer rod i rækkefølgen og fedtede fingre på dine fotografier, kan det ofte være en god idé at sætte billederne i enten et fotoalbum, mappe eller endda bestille billederne i en fotobog. Du kan blandt andet bestille en fotobog fra Cewe på internettet, så du kan sidde hjemme i sofaen og sætte system i dine billeder og flette fine og personlige budskaber sammen med dine billeder.

?

Fotobøger har i nogen tid været populære blandt mange, og en af de mange fordele ved en fotobog er, at du har mulighed for at lave en bog i et lækkert design, med dit eget personlige og også tilpassede indhold – både grafisk og tekstmæssigt samt selv vælge hvor mange billeder, sider mv., bogen skal indeholde.