Ny direktør på Fænø-Sund Konference

”En strategi, masser af kærlighed og hårdt arbejde”

Således lyder svaret fra Annette Thiesen, 53 år, der pr. 1. august er ansat som direktør på FænøSund Konference A/S i Middelfart, på spørgsmålet, ”Hvad skal der ske på FænøSund Konference?”

Annette Thiesen trækker på en lang erfaring i hotel- og konferencebranchen fra Hotel Marselis i Århus, over Scandic Hotel Silkeborg til Hindsgavl Slot i Middelfart.

Annette Thiesen har de seneste 15 år arbejdet med strategisk design og implementering af ledelsesudvikling til større internationale virksomheder. ”Jeg elsker det tætte samarbejde med top- og mellemledere, dygtige HR-folk samt teorier og værktøjer – men jeg savner at kunne afslutte opgaven i praksis og følge op på de investeringer kunden foretog gennem os. Lige siden jeg forlod direktørrollen på Hindsgavl Slot har jeg vendt kaffekopper, iagttaget branchens udvikling og potentialer. Min puls stiger altid, når snakken kommer til service og indtjening”

FænøSund Konference A/S er ejet af Stensdal Group som har set det store potentiale i unikke omgivelser, en fiks beliggenhed midt i Danmark, unik arkitektur og mulighed for at give konference- og feriegæster en kompetent og afslappet ramme.  ”Det er en stor fælles opgave, at give vores gæster de bedste rammer og gøre deres arrangement til en succes. Jeg har stor tillid til fremtiden med Stensdal Group og mit team” siger den nyudnævnte direktør.