Køb Let Vand – Deuterium Reduceret Vand til sport og helse

Vand er ikke bare vand. Vand består af flere isotoper. Forskning har vist at dine cellers ydeevne er lavet til at kunne være højere, hvis blot deres indhold at deuterium (tungt brint) udvaskes og reduceres. Denne type vand hedder Let vand, eller DDW for Deuterium Depleted (reduceret) Water

Effekten af tungt vand(D2O og semi-tungt HDO), har været kendt i mange år. Man ved at tungt vand sænker stofskiftet i cellerne og hæmmer ATP produktionen, ved at ødelægge eller begrænse effektiviteten af cellens nano-motor, ATP-syntase. 

Let vand med reduceret indhold af deuterium-rigt vand, har mange positive effekter på cellerne og hele proppen. 

Effekten af indtagelse af 1-2 liter let vand om dagen, i stedet for hane-vand, har mange fordele:

* Let vand øger sports performance (præstation)
* Let vand (DDW) hjælper øger restitution
* Let vand (DDW) sænger mælkesyre
* Let vand (DDW) øger kroppens antioxidant indhold
* Let vand (DDW) hjælper dig komme over sports skader hurtigere
* Let vand (DDW) har kraftig anti-aging effekt
* Let vand (DDW) modvirker og begrænser DNA skader
* Let vand (DDW) hjælper på huden og hydrerer bedre
* Let vand (DDW) gør cellerne i stand til at beskytte dem selv mod den stærke oxidative stress som følge af radioaktiv stråling, toksiner (måske også 5G)
* Let vand (DDW) med lavt indhold af deuterium har i studier vist at kunne bringe cellens deuterium byrde ned, hvilket havde anti-cancer virkning. Let vand med ekstra lav ppm deuterium, er godkendt i Ungarn til behandling af cancer i dyr. 
* Let vand er den bedste sports og energi-drik. Intet andet kan måle sig med fordelene fra denne type vand. 

Let vand produceres af naturlige fordampnings-processer i områder med frost, jo længere man kommer fra havet og jo højere man kommer gør at deuterium koncentrationen falder fra ca. 150 pp i havvand, til omkring 89 ppm som er det laveste målt ved Antarktis. 

Mange af de befolkningsgrupper i verden som bliver ældst, lever i områder med naturligt let vand, altså vand med lavt indhold af deuterium, det som i udlandet kaldes deuterium depleted water (deuterium reduceret vand). 

Køb let vand i Danmark Online her, eller se referencer til Let vand forskning og studier her.