Innovationsledelse i julegave

Efteråret er godt i gang og før man får set sig om er det jul. Derfor er det ikke for tidligt at begynde at tænke på hvilke julegaver der skal handles. En klassiker, som er evigt populær, og som er garanteret under træet er en bog. Og det er der heller ikke noget galt i. Det kan faktisk være nyttigt for både du og svigerfar at lægge en bog under træet.

Ofte har personer i ledelsesstillinger en meget travl hverdag, og det kan være svært at finde tid til at handle andet ind end dagligvarer. Derfor kan man ved at give en bog i julegave hjælpe far, bedstefar, eller svigerfar til at udvikle sig professionelt.

F.eks. er et af de mere populære koncepter, det man kalder innovationsledelse. Innovation er et krav på nutidens arbejdsmarked, og det er forventet at man som leder kan overføre sine innovative færdigheder til ledelsespraksis. Der findes mange bøger om innovationsledelse, og det er garanteret nyttigt ligegyldig hvilken industri svigerfar arbejder med.

En anden god ide kan være at tage et kig på en af de mange bøger om lean. Lean modellen bliver anvendt mere og mere indenfor dansk erhvervsliv. Især i forbindelse med krisen har lean haft sin fremgang. Og hvis man ikke mener lean er sagen kan man altid hjælpe den heldige modtager få opfrisket sin hukommelse mht Six Sigma.

Alle disse emner og bøger er evigt relevante indenfor dansk erhvervsliv og udgør derfor en tidløs julegave.

God fornøjelse med julehandlen.