Få penge til vinter- eller forårsferien uden at tømme bankkontoen

Vinteren og det tidlige forår er sæson for rejser til eksotiske destinationer som Sydøstasien. På det seneste har flere og flere dog haft svært ved at komme på vinterferie, på grund af priserne. Mange af dem har været glade for at låne pengene til ferien i banken, men det har vist sig at koste dem mange penge i det lange løb.

Der er mange penge at spare ved at finansiere din ferie gennem et rejsebureau i stedet for gennem banken. Undersøgelser har vist, at det er billigere at låne til vinterferien gennem rejsebureauer end i forskellige banker. Det er svært at finde en bank, der tilbyder en lavere rente på rejselån end et rejsebureau.

Finansier din rejse gennem et bureau og spar en masse penge

Som tidligere nævnt, er det bedste sted at få lån til rejser eller vinterferien et rejsebureau. Men det er vigtigt at holde sig for øje, at der findes masser af rejsebureauer med forskelligt renommé og meget varierende anmeldelser.  

Rejsebureauer arbejder tæt sammen med Banken, tilbyder at finansiere din vinterferie uden renter eller gebyrer, og deres lån har en ÅOP på 0%. Det kan du ikke få i nogen almindelig bank. Hvis du vælger at gå til din lokale bank, så vil det samme lån koste dig ca. 3.300 kr. alene i låneomkostninger.

Sammenligning af fysiske banker med online-banker

I nogle situationer kan det være nødvendigt at låne penge til ferien fra en bank. Det kan også være, at du bare foretrækker det sådan, men husk i så fald at låne pengene hos en fysisk bank frem for i en online-bank. Undersøgelser har vist, at du kan spare helt op til 10.000 kr. i renter og gebyrer ved at vælge en fysisk bank frem for en online-bank.

Hvis du vælger at låne penge fra et sted som Jyske Bank, vil det koste dig ca. 1.800 kr. i låneomkostninger, men hvis du optager det samme lån i en online-bank, kan du komme til at betale 11.847 kr. eller mere.

Undersøgelsen blev foretaget ved at sammenligne lån på 20.000 kr. med en løbetid på 12 måneder med de laveste omkostningsmuligheder.

 

Du kan gennemgå lånekostnaderne og ÅOP fra online-banker og fysiske banker i WalletForm.