NYHED: Sammenlign billån på tværs af billån med og uden krav til pant

Du kan nu sammenligne billån på tværs af struktur og få det bedste billån, der er på lånemarkedet for dig. Det kan du hos Lendo, som er Nordens største sammenligningstjeneste for lån. Her skal du blot udfylde én låneansøgning, og så indhenter Lendo skræddersyede lånetilbud til dig fra 12 forskellige banker. Det gør det utrolig nemt og overskueligt at undersøge lånemarkedet, uden selv at være nødt til at bruge en masse tid og energi på at indhente lånetilbud fra flere banker.

 

Der kan nemlig være meget at spare på at sammenligne lån. Alle banker kreditvurderer forskelligt, og kan dermed tilbyde forskellige lån. Du kan derfor opleve, at en bank giver dig et dyrere eller billigere lånetilbud, end en anden bank gør. Heldigvis findes der i dag en side som Lendo, som gør det nemt for dig at sammenligne lån og derved undgå at bruge unødvendigt mange penge på lån – det er nemlig en ærgerlig post i budgettet.

 

Som noget helt nyt kan du nu også finansiere drømmebilen med et billån gennem Lendo. Her kan du låne helt op til 1 million kroner. Du vælger selv, om det skal være et billån med sikkerhed og pant i bilen, eller om det skal være et billån uden. Derudover er det også helt op til dig om du vil og har mulighed for at lægge en udbetaling i forbindelse med billånet. 

 

For at få det billigste billån anbefales det, at vælge et billån med sikkerhed i bilen og lægge en udbetaling på mindst 10%. Jo mere du kan lægge i udbetaling, jo bedre et tilbud vil du typisk få tilbudt.

 

 

Der er ingen anden tjeneste eller mulighed for at sammenligne billån på denne måde. Så skynd dig ind og prøv det af, hvis du alligevel overvejer at købe en ny bil.