Så meget kan du spare på bankskifte

Bankskifte sættes ofte i bås med at være besværligt og ikke mindst tidskrævende, hvor mange forskellige banktilbud skal indhentes for at brugeren kan danne sig det fulde overblik over de mulige tilbud, der findes. Sandheden er, at det kan gøres nemt, hurtigt og gratis. Derfor ønsker Skiftbank.dk  at ændre på denne opfattelse og i stedet få danskerne til at indse, at det kan være let og brugervenligt for alle danskere at indhente tilbud fra bankerne for derefter at sammenligne disse. Det er hverken tidskrævende eller besværligt.

Den hidtil indviklede rentejungle, hvor forbrugeren ikke har kunnet gennemskue, hvor den bedste rente kunne findes, er nu blevet langt lettere. Online kan brugeren nu indtaste sine oplysninger, læne sig tilbage og vente på bankernes tilbud, der er billigere end ens nuværende.

Skift bank tjenesten er for alle: Både dem som allerede har et lån i banken og som vil se, om man kan få billigere lån med en bedre rente – eller hvis man optage et nyt lån og ønsker den laveste rente fra start af.

Mange tænker, at de alligevel ikke kan spare det store. Men sandheden er, at 8 ud af 10, de prøver Skift bank tjenesten, rent faktisk oplever en besparelse. Det er en stor procentdel, der hver måned kan få ekstra kroner ned i lommen.

Hvordan kan det være, at så mange penge kan spares for flere danskere? Et bankskifte kan ofte betale sig, da banklån, renter og gebyrer ikke ligger på samme prisniveau i alle banker. Derfor kan der for mange være en besparelse ved at skifte til en ny og bedre bank. At skifte til en anden bank er desuden gratis!