Vælg de mest optimale skærme til din arbejdsplads

Står du også og har brug for nogle skærme til din arbejdsplads, og ved du ikke, hvilke det skal være? Vi har kigget på tre skærme, der har gode funktioner og gode strømbesparende kvaliteter. Læg især mærke til skærme fra Dell, der har alle disse kvaliteter.

Det er vigtigt at have en skærm med gode kontraster og farver, samtidig med at skærmens høje opløsning skal kunne vise selv de mindste detaljer. De skærme, der er på markedet i dag, er enormt brugervenlige. Det skal være med til at give brugeren den ultimative skærmoplevelse.

Vi har valgt tre forskellige Dell-skærme, hvor både funktionalitet og design går hånd i hånd. Disse Dell-skærme er skabt til at give dig en større produktivitet ved at have forskellige funktioner, samtidig med at brugervenligheden, kvaliteten og ydeevnen er i top.

Alle de følgende skærme er miljøcertificerede, det betyder, at de er fremstillet i særligt miljøvenlige materialer. Det sikrer, at en Dell-skærm er et bæredygtigt valg, hvis du vil være bæredygtig fremover.

Derudover er der energieffektive funktioner, som giver dig store besparelser på din samlede elregning. Det giver lave omkostninger og gavner samtidig miljøet.

  1. Dell Ultrasharp U3219Q

Denne skærm fra Dell har et sprødt og klart billede, og HDR-farverne er helt i top. De mange forskellige brightness-indstillinger gør desuden denne skærm let at arbejde med i forskellige rum med forskelligt lysindfald.

Det er en stor og flot 4K-skærm, der er særlig god i forretningsøjemed, men du kan også sagtens bruge den i hjemmet.

  • Dell Ultrasharp U2717D

Denne skærm på 27 tommer har Infinity Edge, hvor du får en rammeløs visning uden den konventionelle kant nederst eller i siderne. På den måde kan du bruge meget mere af skærmens område, hvilket giver en større skærmoplevelse på trods af den beskedne størrelse.

Den har desuden LED-bagbelysning, der virker godt i rum og lokaler, hvor lyset ikke er særligt godt, og det vil være med til at gøre farverne endnu mere skarpe og klare.

På grund af skærmens Infinity Edge-teknologi kan du også forbinde flere skærme til hinanden, uden at det ødelægger den kantløse oplevelse.

  • Dell Ultrasharp U2412M

Den mindste model blandt disse tre er den lidt mere budgetvenlige skærm, der også kan levere på trods af den beskedne pris.

Ligesom den foregående skærm har den en LED-baggrundsbelyst skærm med krystalklare farver og et 16:10-forhold, der viser en stor del af skrivebordet på én og samme tid. Den farverige skærm bliver hjulpet på vej af IPS-teknologi, som giver ensartede farver, så øjet ikke bliver forstyrret af farveudsving.

Prøv en af de tre Dell-skærme i dag, og oplev den store forskel i farver og kontrastgengivelser blandet med brugervenlige teknologier, der gør din brugeroplevelse så meget bedre. Du vil opleve en stor forskel, hvis du sammenligner med dine tidligere skærme.