Bliv en bedre fodboldspiller med Nike Magista

De har nemlig skabt en fodboldstøvle, der mest af alt ligner en sok.

Bliv en bedre fodboldspiller med de nye støvler

Med Nike Magista skulle du eftersigende få en helt eminent boldfølelse, hvilket skulle gøre dig i stand til at ligge de mest perfekte afleveringer til dine medspillere. Magista er lavet i et letvægtsmateriale, hvilket gør dig hurtig i vendingerne og ikke mindst i spurterne.

Overdelen er lavet af vævet stof også kaldet flynkit, hvilket er Nikes egen udvikling. Som du nok er bekendt med, så går støvlen faktisk et godt stykke op af anklen, hvilket er helt nyt for fodboldstøvler.

Dog skulle det hjælpe med en bedre støtte i anklen samt en større fleksibilitet. De personer der allerede nu har fået lov til at træne med støvlerne fortæller, at det nærmest er som om, at ben og fod går ud i et, hvilket giver dem en langt bedre fodboldoplevelse end før.

Kunne du tænke dig at prøve støvlen?

Hvis du synes, at Nike Magista lyder som noget for dig, så anbefales det, at du tager et smut forbi http://magista.dk. Her kan du nemlig finde en masse information om støvlen herunder hvor du kan købe den henne.

Normal 0 false false false DA JA X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Cambria; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Derudover kan du også læse lidt på bloggen, hvor du bl.a. kan lære at pleje dine fodboldstøvler på optimal vis.