Hest & Rytter – Salgsmesse og hestshows i verdensklasse

Hest & Rytter i MCH

Alle hestefolk ved, at der er en god forretning at gøre på salgsmessen Hest & Rytter. Her kan du møde et bredt udsnit af udstillere fra forretninger, der sælger udstyr til hest og rytter.

Udstillingsområdet omfatter 20.000 kvadratmeter, hvor 250 udstillere fremviser alle deres  produkter til hest og rytter. Hingstekåringen i Herning besøges hvert år af et kæmpe købestærkt publikum og anses for at være den bedste salgsmesse for forretninger som sælger udstyr til hest og rytter. Messen er populær p.g.a. sin bredde og evne til at tiltrække et  hesteinteresserede fra ind- og udland. Over 50.000 mennesker besøger messen og de færreste går derfra uden at have gjort flere handler. Hest & Rytter messen er årets højdepunkt for tusindvis af hesteinteresserede og det er simpelthen messen, hvor det kan betale sig at gøre en en god handel.

Find bl.a. rideudstyr, sadler, udstyr til stalde, raceheste, strigler, grimer, dækken, trækketove, underlag, hestefoder, hestepleje og meget andet.

Hingstekåring med Dansk Varmblod

Det første hesteshow under Dansk Varmblods hingstekåring finder allerede sted torsdag aften den 11. marts, hvor to af Danmarks dygtigste ryttere går på scenen kl. 20 med en spændende og fagligt meget udfordrende forestilling. Det drejer sig om de to talenter Andreas Helgstrand og Andreas Schou, som før har vist, at de kan underholde et tusindtalligt publikum. De er kendte for at være velforberedte og samtidig parate til at improvisere. Selv det mest faglige formår Andreas og Andreas med god humor at gøre spændende.

Læs mere om Dansk Varmblods hingstekåring.

Vil du forrest i køen til alle de gode tilbud på messen, kan du købe din billet online på Hest og Rytters webside. Du kan også møde også Hest og Rytter på facebook.