Babydyner allergi

Når man skal have et barn – eller hvis man har børn i forvejen – ved man hvor vigtigt det er at have allergivenlige dyner. Der er specielt to faktorer der spiller ind når man skal købe dyner til de helt små. Det er særlig vigtigt om de er allergitestet og kvaliteten skal være forholdsvis i top. Hvis man har forstand på allergitestet babydyner ved man, at specielt ét mærke har slået merkant igennem på babydyner; eller juniordyner i bedste kvalitet. Det er det dansk eget Quilts of Denmark. Quilts of Denmark er en af verdens førende producenter af babydyner – samt juniordyner. Fabrikken har vist stor tillid inden for sundheden, og dette har resulteret i super tilfredse kunder. Fabrikken er dog også certificeret efter den strengeste kvalitetsnorm; øko-tex 100 standarden – som undersøger alle de kendte sundhedsskadelige stoffer.

Babydyner allergi

Hvis kunderne skal ud og købe en ny babydyne, som er allergitestet, er der stor sandsynlighed for at man går efter kvaliteten, da dette er nok den største faktor. Der er på det seneste kommet flere og flere produkter på hylderne. Men hvis man for eksempel lider af husstøvmide-allergi kan Quilts of Denmark igen være førende. De har en garanti for, at deres babydyner og puder er egnede til husstøvmide-allergikere. Produkterne er deklareret i et samarbejde med det såkaldte Astma-Allergi Forbundet.


Astma-Allergi Forbundet er ledende inden for viden omkring astma, allergi og eksem. De tilbyder gratis rådgivning og her kan man specielt få en perfekt rådgivning til netop, hvilken allergivenlig børnedyne man skal købe.