Her holder I det aktive og succesfulde firmaarrangement

800×600

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabel – Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

Hold den fedeste julefrokost i København.

Mangler du et godt sted at holde årets julefrokost i København? Så er Copenhagen Sport & Eventpark stedet. Vi gør alt, for at give jer en perfekt og uforglemmelig aften. I bestemmer, om vi skal arrangere en traditionel julefrokost eller om der skal prøves noget anderledes i år.

Vi tilbyder en komplet pakke, så du slipper for det besværlige arbejde med at planlægge hele julefrokosten selv.

Har du ikke lige de rette lokaler til rådighed til din julefrokost i København, så er vores lokaler det oplagte alternativ. Benyt Gladsaxe Stadions mange faciliteter, til at prøve noget nyt eller skabe nye traditioner. Hvad med at varme op til festen med et spil bowling, se hvem der er bedst med bue og pil eller tage en tur på skøjtebanen.

Julefrokost i København kan sagtens komme til at føles noget mere ekstraordinært og specielt. Vi går nemlig ikke af vejen for at skræddersy en helt særlig aften for dig og dine gæster med forskellige temaer eller aktiviteter. Det kan være alt lige fra Oktoberfest til en Vegas-aften. Store ølkrus og lederhosen eller smoking og roulette. Du vælger selv. Vi er her for at gøre din julefrokost i København til en ubetinget succes.

?