iPhone 6 – Hvad kan man forvente?

Der er rigtig mange forventeninger til den kommende iPhone, og Apple har derfor noget at skulle leve op til for ikke, at skuffe deres trofaste fans. For de fleste mennesker er det ikke noget problem, hvis der ikke kommer så mange nye funktioner, men for de helt hardcore fans, som er dem der gerne har flere forskellige iPhone, så betyder det rigtig meget.

Generelt er der også meget på spil, da der konstant er en konkurrence mellem de store mobil giganters. Heriblandt kan både Apple og Samsung nævnes. Der køre rigtig mange sager om lige netop Apple og Samsung grundet, at de konstant køre den ene retsag efter den anden mod hinanden.

Efterhånden er det ikke så meget om rettighederne, men mere bare om at skulle slå den anden. Det er blevet en principsag for begge parter.

Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Det betyder også når der kommer en ny telefon fra et af firmaerne, så inden længe kommer der som regl enten en retsag, eller også en telefon fra modparten, som har de samme funktioner + lidt til. Sådan foresætter den evige krig mellem Apple og Samsung, og den vil foresætte i rigtig mange år endnu. Det har blandt andet en påvirkning på iPhone 6 pris, og hvad den egenligt kommer til at koste, men også hvad deres kommende iPhone efter den kommer til, at hedde.