Klar til bryllup i 2015?

Brylluppet er måske den vigtigste dag i dit liv, hvad skulle ellers være vigtigere? Derfor bør du og den kommende brud være forbedredt i god tid, så der ikke dukker uønskede overraskelser op på selve dagen. Her er 3 tips til at gøre dagen endnu og ikke kun selve dagen men også at bibeholde minderne fremover.

For det første så vær forberedt! Få skrevet alt ned i skal huske og det gælder alt lige fra blomster til mad, gæster, bordplan, lokation, præst og meget andet. I kan lige så godt få ordnet alt det praktiske i god tid, derefter kan I tage de nye ting som dukker op mere afslappet. Få gerne styr på det praktiske og at alle ved hvad de står for, da ingen kan stå for det hele selv.

Hyr en professionel fotograf! Det er vigtigt at have en god bryllupsfotograf som kan forevige dagen og alle minderne. Find gerne en fotograf som ikke blot er der for at fotografere men som også fanger de øjeblikke som kun varer få sekunder. I vil fortryde det hvis fotografen ikke er med til alt, så find en der kan være med hele vejen eller blot til noget af jeres bryllup. Tjek for eksempel bryllupsshoot ud og tag kontakt til denne eller en helt andet.

Sørg for at gæsterne har det godt. Dette er måske en selvfølge men da det ikke blot kun er jeres bryllup men også gæsternes, så særg for at servere for dem i hoved og du ved nok. Brylluppet er ikke stærkere end det svageste led, så sørg for at alle har det godt og I gerne få talt med hver enkelt gæst så de heller ikke glemmer jeres store dag.

Held og lykke med planlægningen!