Kom godt i gang med online poker.

Det kan godt være uoverskueligt at komme i gang med at spille online poker, da der er en lang række udbydere af online poker, som tilbyder forskellige bonustilbud, og også er forskellige i spilafvikling.

Det første man bør gøre er at læse artikler om pokerstrategi.

Det kan anbefales at læse denne række artikler om pokerstrategi, der guider én gennem reglerne for HoldEm poker, værdien af starthænder, spillertyper og meget mere.

Dernæst bør man læse en række anmeldelser af de forskellige pokersider.

Det man bør være opmærksom på er om pokersiden har licens og er reguleret inden for EU. Er det tifældet vil gevinster vundet på den pågældende pokerside nemlig være skattefri hvis man er bosiddende i Danmark.

I anmeldelserne bør man derudover være opmæksom på hvilken bonus der tilbydes. De fleste pokersider tilbyder en bonus når man laver sin første indbetaling, og den skal herefter spilles fri, men der findes også tilfælde hvor man kan få en bonus uden at foretage en indbetaling, men blot skal registrere sig. Du kan læse mere om gratis pokerbonus her.

Man bør også være opmærksom påandre parametre såsom, turneringer, Sit & Go, gratis turneringer, grafik samt hvilke spillertyper, der passer bedst på de enkelte pokersider.

Man kan læse anmeldelser af skattefri pokersider her.

Når man har læse anmelderserne samt strategiartiklerne, er man klar til at begynde med at spille på den pokerside man foretrækker, og så er det ellers bare med at komme i gang.

Husk dog altid på at der kan forekomme stor varians i indtjeningen, så man skal aldrig spille mere end man har råd til at tabe. Gør man det og ellers spiller fornuftigt, er der en god chance for mange timers sjov, og også en mulighed for at vinde gode penge over tid.

God fornøjelse.