Valuebet24.dk – Betting: Vil du være sikker på gevinst – HVER GANG?

Vil du være sikker på at vinde hver gang?


Definitionen på et surebet

Surebetting går i al sin enkelthed ud på, at man er sikker på at vinde på et givent væddemål. Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, men det kan lade sig gøre fordi, at de forskellige bookmakere sætter odds forskelligt på en given begivenhed, og så gælder det dybest set om at sætte sin indsats hos den bookmaker der har de højeste odds på de forskellige udfald. Finder vi med andre ord et spil med en tilbagebetalingsprocent (også kaldet TBP) på over 100% har vi et surebet. Dermed er det bookmakeren, der med sikkerhed skal have penge op af lommen. Et surebet kan findes på såvel en to-udfalds kamp (eksempelvis tennis) som en tre-udfalds kamp (eksempelvis en fodboldkamp).

Eksempel på surebet
Et surebet kunne f.eks. være denne fiktive tenniskamp mellem Federer der giver odds 2,5 hos bookmaker A og Nadal, der giver odds 2 hos bookmaker B. Sætter du 400 kr. på Federer og 500 kr. på Nadal, vil du uanset vinde 1000 kr. Du har altså samlet spillet for 900 kr., men uden nogen form for risiko vinder du 100 kr. Altså en forrentning på over 11% uden nogen risiko. Det skal siges, at et surebet med en sådan procentsats er i den absolut højere ende, om end ikke urealistisk at støde på i ny og næ.

Mange bække små
De fleste surebets giver typisk mellem 1 og 3% i afkast, men får man hurtigt disse penge ud at arbejde igen i nye surebets så kan det sagtens blive til en fornuftig forretning.

Formel til udregning af TBP
Som alt andet er det vigtigt man foregår princippet og udregningen bag et surebet. Så lad os tage et praktisk eksempel. Der er topkamp i Superligaen mellem OB-FCK, og naturligvis er alle bookmakere ikke enige i oddssætningen på kampen. Vi finder frem til følgende bedst udbudte odds på henholdsvis 1-X-2: Betsafe giver 2.40 på FCK, Unibet giver 3.30 på X og Scandic giver odds 4.3 på OB. Hvis du tager 100% og deler med oddsene får du følgende: 100%/2.40 = 41.67%, 100%/3.30 = 30.30%, 100%/4.30 = 23.26%. Når man lægger disse procenttal sammen får man det vi som spiller skal betale for at vinde ”100%”. I vores eksempel giver procentsatserne under 100%, helt præcist giver de 95.23%, og med andre ord har vi fundet et surebet. Ved at lægge 41.67% af indsatsen på 1-tal, 30.30% på X og 23.26% på 2-tallet vinder vi 100% for en indsats på 95,23%. Omregnet er det en tilbagebetalingsprocent på 105.01% (100×100/95.23). Hvis vi antager, at vi spiller for 5000 kr.,vil vi få en gevinst på 5000×105,01% = 5250,50 kr. Altså en profit på 250,50 kr.

Formlen for at finde et surebet ser ud som nedenstående

_____________100%___________________ = TBP > 100%
(100%/odds1 + 100%/oddsX + 100%/odds2)

Opstartskapital
Der skal en vis opstartskapital til før det kan svare sig at surebette. Det siger sig selv, at har du kun 500 kr. at starte ud med, så tager det lang tid og kræver mange gevinster før det begynder at batte noget, og med andre ord vil din timeløn ikke være ret god. En god måde at komme i gang på kunne være at benytte sig af de mange bonustilbud, der bl.a. er på dette site, hvor man selv indsætter et beløb, og så yderligere får et beløb af bookmakeren og spille for. Det er svært at give et eksakt praj om, hvor mange penge der skal til før det kan svare sig at starte med at surebette, men undertegnede ville ikke starte for under i hvert fald 10.000 kr., da man er nødt til at have penge stående hos mange bookmakere.

Du kan selv gøre arbejdet – eller betale dig fra det
Man kan enten selv opsøge markedet for surebets. Alternativt kan man tilmelde sig et af de sites, der hele tiden tjekker markedet for surebets.

+/-
For
– Sikkert afkast.
– Man kan evt. samtidig med benytte sig af de mange bonustilbud de forskellige bookmakere har.

Imod
– Odds ændrer sig hurtigt, så surebettet forsvinder. Med andre ord skal man kunne reagere meget hurtigt.
– Det er ekstremt tidskrævende selv at finde surebets.
– Hvis man køber medlemskab hos en af dem der finder surebets for en mod betaling, skal man være sikker på medlemskabet kan tjene sig hjem igen. Et eksempel på en udbyder med denne service er Betbrain.
– Man skal spille for store beløb for bare at opnå en lille profit.
– Mange bookmakere opererer med personlige som markedslimits, hvilket betyder, at du kan risikere, at du kun får lov til at sætte små indsatser.
– Kræver stor startkapital.
– Kræver konto hos mange bookmak …