Til sommerfesten får børnene lego technich eller duplo

På arbejde er vi allerede i gang med sommerfesten for medarbejderne og deres børn. I denne omgang har jeg fået tjansen med at finde gaverne, som alle børnene får. Vi er blevet enige om, at denne gang står gaven i lego’s tegn. Så nu har jeg været online og købt lego technic til en del af ungerne, som jeg ved holder meget af det univers.

De andre kender jeg ikke så godt at jeg vil give dem lego technic, så de får enten lego star wars eller LEGO City. Jeg kender jo mærket og ved det står for kvalitet, så de skal nok blive glade for gaverne. Måske jeg også skulle købe lego world og lidt duplo til de allermindste, der er med. Jeg har nemlig fundet legetøjet til en rigtig god pris, så jeg holder mig stadig inde for budgettet.

Jeg er sikker på at min chef bliver ekstra glad, når han ser, hvad jeg har fundet af lego star wars for det er også et univers han er tosset med og gerne vil have at hans unger finder fornøjelse ved. Lige nu er det dog mere duplo end lego world, der kan begejstre, så han må nok have tålmodighed et par år endnu. Det bliver i det hele taget sjovt at se til festen, hvor meget fæderne vil engagere sig i legetøjet, som taler til barnet i den voksne og det er dobbelt skønt.