Guld i Vand

Hidtil har vi udvundet omkring 150 tusinde tons guld. Det antages, at der er 50 tusinde tilbage tons, som kan udvindes. Men du har også længe vidst, at havene indeholder omkring 6 millioner tons guld, som er opløst i havvand.

Selvfølgelig ser mange forskere og iværksættere for måder at udvinde dette guld. En af disse var den tyske kemiker Fritz Haber, der i 1918 modtog Nobelprisen for at have udviklet en måde at fremstille ammoniak syntetisk. Efter Første Verdenskrig tyske regering skulle betale en stor sum i erstatning. Haber besluttet at undersøge mulighederne for at producere guld fra havvand, i håb om at hjælpe sit land til at betale denne gæld.

Men Haber sidst opdaget, er det meget vanskeligt at opnå guld fra havvand. En liter havvand indeholder ca 13 miljardels gram guld. Udvindingen af ​​guld fra vandet ville producere en mængde af guld – hvis du er heldig – knap dækker udgifterne til udvindingen. Dette er også antages, at den anvendte metode er 100% effektiv. Efter mange henvendelser kom Haber konkluderede, at udvinding af guld fra havvand var meget spild.

Men Haber ikke den sidste person, der har forsøgt at undersøge udvinding af guld fra havet. Siden hans tid har mange andre forsøgt at finde effektive måder at udnytte de guldforekomster i havvand. Metoder, der er blevet foreslået, lige fra brugen af ​​kviksølv til at danne amalgam med guld til at bruge nogen af ​​de bakterier, der kan absorbere det opløste guld og overføre det til et fast stof.

Måske vil videnskaben fortsætte med at udvikle avanceret teknologi, der vil gøre udvinding af guld fra havvand til en økonomisk alternativ. Men indtil da, holder vi til de traditionelle guldminer, og også sikre, at genbrug af gammelt skrot guld.

Med dette i tankerne, kan du tjekke ud Brevgulds websted, hvis du er på udkig efter guld købere. Da vi ikke kan lave guld ud af vandet endnu, kan vi lige så godt sørge for at genbruge guldet, vi allerede har! http://www.brevguld.dk/fordele“>brevguld.dk