Jeg har vundet et gavekort til ticket to heaven børnetøj

Jeg har vundet 1.præmien i en butik på nettet, og dermed et gavekort på 2500 kr til frit indkøb alle produkter. Jeg kunne næsten ikke få hænderne ned, det er bare aldrig sket for mig før.

Børnene og jeg har skrevet en lang liste, der er alt fra ticket to heaven til tøj fra stummer og barbie dukker. Jeg skal have købt flyverdragter til ungerne og så skal de selvfølgelig have lidt legetøj.

Hvis jeg finder gode tilbud på  ticket to heaven og celavi gummistøvler, så jeg køber to par i hver sin farve så pigerne kan kende forskel. Et par barbie havfruer er der også plads til, og de skal nok bringe lykke. Sidste år til jul fik de en barbiedukke hver, med stor balkjole, og en kent dukke.

Jeg fandt en en lille bøllehat med bindebånd i ren bomuld til min søsters yngste datter, den skal nok falde i god jord, hun er nemlig meget begejstret for mærket stummer.

Tøserne og jeg gik helt amok i hårtilbehør fra name it, jeg vidste slet ikke de lavede andet en tøj. Og da pigerne har meget veludviklede prinsessegener, kan de slet ikke få pynt nok. Så de får lov at vælge 5 pynteting hver fra name it .

Ellers får jeg bestilt undertøj, regntøj, nattøj og meget andet det var imponerende at se hvor meget jeg kunne få for mit gavekort, og ved handel i denne webshop sparede jeg porto når jeg køber for over 700 kr. så jeg har bare lagt i kurven.

Jeg er spændt på om tøserne kan passe regntøjet fra celavi, til næste sæson, men jeg er bare helt pjattet med mønsteret så jeg håber jeg har gættet hvor meget de vokser. Jeg føler mig super heldig og har absolut fået mod på at være med i en konkurrence en anden gang