Billige designer solbriller, leveringstid og priser

Vi kender det alle sammen. Sommeren, solen og ja solbrilletiden. Når sommeren stikker sit glade smil frem, skynder vi os alle sammen at investerer i et par nye solbriller og oftes designer solbriller. Og her er nettet jo en glimrende løsning.
Men men men men men… Hvor lang leveringstid er det nu lige der er på et par designer solbriller hos de mange webshops.

Efter at have tjekket markedet og alle aktørerne, som var værdige, er konklusionen meget klar. De lagerfører stort set intet. Alle har et kæmpe udvalg men bestiller først solbrillerne hjem når de er solgt. Og det betyder jo at du og jeg som forbruger må vente længere på at modtage varen.
Dette har en webshop dog ændret på. De lagerfører alt de sælger og udvalget er faktisk imponerende taget i betragtning. Over 400 modeller fra alle de gode mærker som Gucci, Dior, Armani, Tom Ford, Diesel, Hugo Boss, Cavalli, Mont Blanc osv.
Hos www.customfit.eu sælger de kun varer der er på lager, og det betyder at kundens ordre ekspederes max 24 timer efter bestilling. For danske kunder betyder det at de kan leverer bestilte varer indenfor 1-2 dage direkte til din dør. Ja det er jo noget vi alle sammen kan forstå og lide.

Og ik nok med at webshoppen har de hurtigste leveringstider af alle de testede, langsomste tog 6 uger!!!, nej deres priser og også helt anderledes.
Typisk koster et par Gucci solbriller 1.300-1.600 kr på de danske webshops som slå på billige priser. Hos Customfit.eu er prisen 675 kr + fragt. Ja sølle 675 kr!!! Det er imponerende at de kan holde så lave priser, men jeg er overbevist om at de også sælger mange par. Så mon ikke de tjener lidt men overlever på mængden.
Efter at have gennemset 15 webshops i testen har jeg/vi ikke kunne finde nogle der kan matche deres priser overhovedet. Nogle få kom tættere på men generelt er Customfit.eus priser 50% af alle de andre shops.
Og det er da en besparelse der er til at forstå. Og så lagerfører de varerne!!!

Absolut en side der er værd at tage et kig på og holde øje med for fremtiden, for de har virkelig fundet et koncept der holder!!!