Solbriller øger trafik sikkerheden!

I de seneste par år er fokussen kun steget på solbriller, som mode accessories. Men er dette blot en her og nu trend eller er det noget der vil fortsætte?

Solbriller har EN vigtig funktion, og det er at beskytte vores skånsomme øjne imod solens stråler. Det er især de farlige UV-Stråler, som kan medføre grå stær eller kræft i øjet, som man skal passe meget på. Disse stråler kan man ikke se, og derfor skal man være opmærksom på, at man aldrig må kigge op imod solen, når den er på sit højeste. Der er strålerne nemlig mest farlige, og skadeeffekten størst. 

Desuden giver et par solbriller et perfekt overblik, når man køre bil, da man ikke risikere at blive blændet af solen eller refleksioner fra andre genstande. Derfor bør alle opfordres til at køre med solbriller, når solen skinner, efter det har regnet eller når det på anden måde kan skabe farlige situationer. Så solbriller øger faktisk sikkerheden i trafikken, og det er noget alle burde være opmærksom på, da man dermed årligt kan undgå mange dødsfald, skader og ulykker.
Og jo mere sikker trafikken er, des mere gavner det jo alle der færdes i den eller tæt ved!

Dertil kommer at solbriller har en anden vigtig funktion!
De er blevet et af de helt store modefænomener og en uundværdlig mode accessories. Ikke nok med at de beskytter vores øjne både i trafikken og alle andre steder, de giver også noget ekstra til vores udseende, som gør dit look endnu federe.
Om de skal være store, medium eller små, afhænger meget af den enkelte persons udseende, hovedets facon og hvilket look eller attitude der måtte ønskes. Der er mange mærker at vælge imellem, og Gucci solbriller har været et at de største den senere årrække.