Foto på krus

Det er blevet utrolig nemt at få printet sit eget foto på et krus. For få år siden begyndte rigtig mange firmaer at indse, at der var et stort behov for at få gjort diverse ting mere personlige. Naturligvis er det sjovere at have et billede af sit barn, kæledyr eller lignende på sit krus, i forhold til et ligegyldigt firmalogo, som man ikke har nogen relation til. Det forstod branchen heldigvis og sidenhen er det blevet ganske normalt, at de store trykkerifirmaer tilbyder at få trykt foto på krus.

Foto på krus – hvad koster det?

Det er overraskende billigt at få trykt et foto på et krus. Naturligvis svinger priserne lidt, men det er kun til os forbrugeres fordel. Trykkerifirmaerne kører nemlig rigtig ofte med kampagner, hvor vi får muligheden for at købe billige krus med foto. Du skal dog regne med, at prisen ligger omkring 50 kroner. Du kan sikkert også få det gjort billigere, men i så fald, er det ikke sikkert, at kvaliteten er i top. Hvis du lige giver, ja vi snakker måske om 10 kroner ekstra, så er du sikker på, at dit krus også bringer smilet frem om 5 år.

?

Foto på krus – hvor kan jeg få det lavet?

Du kan få trykt dit foto på krus i rigtig mange fysiske butikker. Hvis du kender et godt trykkeri, der ligger i nærheden af dig, kan du bare gå ned og forhøre dig. Det er dog noget nemmere at gøre over internettet. Ved hjælp af en simpel søgning på Google, popper der hurtigt en lang række webshops, der tilbyder foto på krus billigt op. Disse webshops yder som oftest en hurtig og fin service, men du bør lige tjekke op på, om firmaet nu også er reelt.