Børnefødselsdag

Fødselsdagsfest.com er en portal hvor man kan finde en masse idéer og inspiration til hvordan man kan sammensætte en rigtig sjov, hyggelig og anderledes børnefødselsdag.

En af de mest populære aktiviteter til børnefødselsdage er Live scene aktiviteten. Denne aktivitet er et rigtig sjovt og underholdende indslag til en hver fødselsdagsfest. Alle festens gæster kan få rørt sig, sunget og danset igennem. Live Scenen aktiviteten afholdes i professionelt lydstudie vejledt af professionel producer og sangskriver, med mange års erfaring indenfor musikbranchen, i et af de førende lydstudier i Københavnsområdet. Selve live scenen er et professionelt setup med scenelys, mikrofoner og et førsteklasses lydanlæg. Der kan vælges imellem 10.000 sange som kan udføres på scenen, sangene spænder over mange genre, og der er noget for en hver smag. Scenen er udstyret med en masse lyd og lys udstyr som er er højeste professionelle kvalitet. Man kan med andre ord, opleve hvordan det føles at stå foran et publikum, og performe på professionel vis. Hvis man går med en drøm om at være sangstjerne, kan denne aktivitet give en god oplevelse af hvordan det er at stå på en scene. Aktiviteten er utrolig populær til  børnefødselsdage, specielt til børn i aldersgruppen 8 – 12 år.

Live scenen foregår på den måde at deltagere inddeles i to  hold. De to hold vil nu blive instrueret  af producer og musiker inden de går på scenen. Herefter vil der blive afholdt generalprøver for de inddelte grupper, så små detaljer kan finpudses. Herefter vil de to musikgrupper fremfører deres sang og show for hinanden skiftevis. Undervises i fremførelsen af showet, vil seancen blive optaget på video, som man kan få med hjem. Efterfølgende vil lyd, musik og video optagelse, blive mixet og tilpasset til det bedst mulige professionelle resultat.  Selve seancen på Live scenen tager ca. 45 minutter. Afslutningsvis vil der blive udleveret CD med det mixede show. Denne aktivitet er rigtig god til at ryste folk sammen, samt at kunne bidrage til et styrket fællesskab.

Med en børnefødselsdag fra Fødselsdagsfest.com får man en uforglemmelig fødselsdag hvor alt er i top. På hjemmesiden kan man også finde inspiration, idéer og sjove lege som passer til en børnefødselsdag. Hos Fødselsdagsfest.com vil vi gerne være behjælpelige med at rådgive og sammensætte den fedeste og sjoveste fødselsdagsfest ud fra dine ønsker. Hos Fødselsdagsfest.com samarbejder vi med en række annoncører, for at ens fødselsdagsfesten kan blive bedst mulig

Se mere på: Børnefødselsdag.