Party Pole

En Party Pole? Har det ikke noget med stangdans at gøre? Svaret er nej. En Party Pole er faktisk et lysdiskotek, der nemt, hurtigt og billigt kan sættes op til enhver fest og dermed tilføre fede effekter, der får dansegulvet til at føles som en vild tur i byen.

Da en Party Pole er en cirka halvanden meter høj lysstang, anbefales det altså ikke at svinge sig på den, faktisk bør man slet ikke gøre det. Derimod giver effekter som røgmaskine, LED lamper og farvede blink lamper et lysshow på dansegulvet, der automatisk følger musikkens rytmer. Derved kan man svinge igennem på dansegulvet hele natten i stedet. Party Pole giver desuden fleksibiltet i forhold til dansegulvet, da den nemt kan  flyttes rundt på, hvis dansegulvet ændrer sig. En Party Pole kan altså give enhver fest lige det ekstra på en nem og hurtig måde uden at koste en bondegård.

Har man selv musikken, vil en Party Pole helt sikkert skabe et fantastisk lysshow til festens dansegulv uanset festens størrelse og budget. Party Pole skaber desuden på en nem og enkel måde et dansegulv, som de færreste gæster kan modstå.

Lad derfor Party Polen stå på dansegulvet og sving i stedet selv rundt på dansegulvet til ynglingsmusikken sammen med vennerne.

Se mere på Party Pole