Gode tips om brugen af sexlegetøj

Det er specielt legetøj til kvinder der kan have sundhedsskadelige konsekvenser, i og med at kvinden propper udstyret op i sig selv.

Denne artikel vil derfor give dig en række gode tips til hvordan du kan have sjov i sengen, uden at det påvirker din krop og sundhed.

Tip 1: Dildoer er no-go for gravide og ammende kvinder

Graviditeten er en tid med mange hormoner, men undersøgelser af staten viser, at du bør holde dig fra specielt dildoer, når du er gravid eller ammende.

Tip 2: Brug vandbaseret glidecreme

Sexlegetøj kan reagere med oliebaseret glidecreme og udskille skadelige stoffer. Det er specielt ftalater som nemmere kan trænge ud af legetøjet. Brug derfor altid vandbaseret glidecreme, hvis sexlegetøjet skal føres ind i dig som kvinde.

Tip 3: Undgå sexlegetøj af PVC

De fleste har hørt om PVC og ftalater. Det er sådan, at sexlegetøj af PCV kan indeholde ftalater som kan virke sundhedsskadeligt. Hold dig derfor fra legetøj med PVC og er du i tvivl, kan du altid høre forretningen inden du køber. Har du allerede sexlegetøj i skuffen, kan du benytte kobbertrådstesten til at teste dem for PVC.

Disse 3 tips er relativ simple at følge og er i høj grad målrettet mod kvinder. Af den simple årsag, at det primært er hos kvinder, at legetøjet trænger op i kroppen. Følger du disse råd gør du dig selv en tjeneste.

Find sexlegetøj her