Gode gryder og pander

Ideen om Kløverblad startede tilbage i 1906, men begyndte for alvor sit indtog i de danske køkkener, da det første Kløverblad køkkentøj kom på det danske markedet i 1933. Siden da er det gået stærkere og stærkere, men stadig på det samme fundamentale idégrundlag: tingene skal fungere! Funktionalitet, effektivitet, holdbarhed og godt design – det er det, Kløverblad forstår ved høj kvalitet.

I dag er Kløverblad stadig mest kendt for sine Eloxerede gryder, der blev lanceret i 1952, og siden er solgt i mere end 6 millioner stk. De eloxerede gryder sælges stadig, men Kløverblads sortiment består også af mange andre tidløse serier af høj kvalitet.

Indtil 1972 var Kløverblad danskejet, men blev opkøbt af den norske aluminiumsfabrik Høyang, der senere fusionerede med konkurrenten Polaris. Fra 1989 til 2007 var Kløverblad en del af den finske koncern iittala Oy Ab.

I dag er Kløverblad igen dansk ejet og de gamle dyder som funktionalitet, effektivitet, holdbarhed og godt design er igen kommet i centrum. Kløverblads sortiment er også vokset til at dække et bred område inden for køkkenudstyr. Induktionsgryder, pander, køkkenknive, bestik osv. er Kløverblads hovedprodukter – men du finder meget mere på Kløverblads hjemmeside