Tæpper fra Jelu Gulvbelægning

Tæpper til alle former for lokaler. Jelu Gulvbelægning leverer og lægger tæpper af højeste kvalitet.

Tæpper er en vigtig del af udsmykningen i ethvert lokale. Uanset om der er tale om et privat hjem eller en virksomhed, er tæppet en del af det indtryk gæster, kunder og andre får, når de træder indenfor. Derfor er det vigtigt, at man vælger sine tæpper med omhu. Hos Jelu Gulvbelægning har vi mange års ekspertise i alle former for gulvbelægning – ikke mindst tæpper. Vi har et stort udvalg af tæpper, som passer til alle tænkelige formål. Uanset om du leder efter særligt slidstærke tæpper, eller tæpper med andre egenskaber, har Jelu Gulvbelægning de rigtige tæpper. Jelu Gulvbelægning sætter vi pris på, at kunderne er tilfredse med de tæpper, de har købt og fået sat op. Derfor er vores fagfolk særligt opmærksomme på, at arbejdet med at lægge dine nye tæpper foregår på en måde, så det generer så lidt som muligt. På den måde kan I få den størst mulige nydelse ud af jeres nye tæpper.

Jelu’s mål er, at alle vore kunder, store som små, føler, at de får den vejledning og behandling, som de i vore øjne har krav på fra en seriøs samarbejdspartner / håndværker. Vi har kun faglærte gulvmontører ansat i firmaet. Der foruden, udlærer vi selv nye gulvlæggere. Vi mener, at det er en nødvendighed for branchen, at man som arbejdsgiver deltager i uddannelsen af nye montører.

Jelu Gulvbelægning ApS ejes af direktør Henning Bast Nielsen. Firmaet blev grundlagt i 1982 af forhenværende direktør Jørn E. Luckmann.
Den daglige kontakt til kunder og leverandører varetages af nuværende direktør Henning Bast Nielsen.